ОШ "Бранко Радичевић"

Филтер
 • У петак, 28.06.2019. године ученици четвртог разреда посетили су културно-историјски споменик  Подземни град Карађорђевића ,,Камена девојка''.

  Посета је остварена захваљујући свесрдној помоћи господина Војислава Стаменковића  из ТО Мали Зворник, коме се захваљујемо на указаном гостопримству.

   

 •     Друго полугодиште за ученике од I до VII разреда завршава се у петак, 14. јуна 2019. године. Подела ђачких књижица и сведочанстава је у петак, 28. јуна 2019. године:

       - у 9 часова за ученике од V до VII разреда

       - у 10 часова за ученике од I до IV разреда

  Ученицима желимо да пријатно и садржајно проведу летњи распуст. 

 •      У петак, 14. јуна, организује се предавање о пројекту "Дигитална академија за младе" у нашој школи. Предавање ће почети у 10 часова. Заинтересовани ученици треба да се јаве педагогу данас до краја 6. часа. Препоручљиво је да се укључе 3-4 ученика из одељења. 

 • Електронски часопис ученика четвртог разреда 

   

   

 • 1. Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на међународном такмичењу из математике "Кенгур без граница 2019." :

       Антонић Јован  II2

       Терзић Ирена  IV

   

  2. У току је хуманитарна акција "Деци Косова" - прикупљају се играчке, игрице и слично. Уз поклоњену играчку напишите неку поруку, стих, приложите ваш цртеж. Играчке прикупите и донесите у канцеларију педагога до среде, 12. јуна 2019. године. 

 • У петак, 31. маја 2019. године, према календару образовно-васпитног рада  за мале матуранте завршава се школска година. 

  У наредном периоду  матуранти ће похађати часове припремне наставе и утврдити градиво за полагање завршног испита.

   

   

 •      Упис у први разред основне школе почео је 1. априла 2019. године. Тестирање деце обавила је Јасминка Вујић, педагог школе. У нашу школу уписано је 38 првака за школску 2019/ 20. годину. 

  Будућим првацима желимо срећан почетак и успешно школовање!

 •            "Игре без граница IV" одржане су 17.5.2019. године у Средњој школи. Учествовали су ученици основних школа ( општина Мали Зворник), професори и ученици I разреда Средње школе. Наши ученици су освојили II место.

  thumbnail

  thumbnail 6

  thumbnail 7

  thumbnail 8

   

 •       14. маја 2019. године ученици VIII разреда присуствовали су угледном часу- Симулација суђења, у Средњој школи. Час су реализовали ученици IV разреда правних техничара. Истога дана, наши ученици су били у могућности да посете фризерски салон, који се налази у просторијама Средње школе.

  thumbnail 5

  thumbnail 1

   

 • Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Републичкој смотри талената:

  1. Милица Вујковић VIII1 - I место и специјална диплома за одбрану истраживачког рада из географије;

  2. Тијана Лазић VII2 II место и специјална диплома за истраживачки рад из енглеског језика;

  3. Ђорђе Вујановић VIII1 - III место из енглеског језика. 

  Јавно се похваљује женска одбојкашка екипа за освојено III место на Међуокружном такмичењу.

 • Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Окружном такмичењу "Шта знаш о саобраћају":

  1. Сара Смиљанић V2 - I место и пласман на Државно такмичење;

  2. Ђорђе Којић V2 - III место;

  3. Екипа школе - II место.

  Јавно се похваљују ученици VIII разреда за освојено II место на Општинским "Играма без граница".

 • Овог викенда је у нашој школи одржана дводневна обука за остваривање Програма наставе и учења орјентисаних на процес и исходе учења. Трећи дан обуке планиран је као онлајн дан. 

   Планом наставе и учења у првом циклусу основног образовања и васпитања дефинисана је пројектна настава каооблик образовно-васпитног рада којим се развијају опште међупредметне компетенције уз употребу информационо комуникационих технологија. Усмерена је на достизање исхода који се првенствено односе на логичко и критичко мишљење као и припрему ученика за лако сналажење у свету технике, технологије и рачунарства, како у свакодневном животу тако и у процесу учења. 

  prirucn

   

 • У среду, 22. маја 2019. године, предшколци из вртића ,, Црвенкапа''  посетили су нашу школу.  Срдачно су их дочекали  четвртаци који су се  као домаћини  потрудили да им ово дружење  улепша и олакша полазак у школу. 

  IMG 20190522 112301 640x480

  IMG 20190522 120939 640x480

 • Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Регионалној смотри талената:

   1. Вујковић Милица VIII1 - II место из географије

   2. Вујановић Ђорђе VIII1 -I место из енглеског језика

   3. Ивановић Михаило VIII1 - I место из енглеског језика

   4. Липовац Вук VIII1 - III место из енглеског језика

   5. Лазић Тијана VII2 - III место из енглеског језика

  Ови ученици су се пласирали на Републичку смотру талената.

 • 1. У петак, 10. маја, одржаће се крос - "Велика трка РТС-а". Трка почиње после великог одмора. Ученици се после великог одмора пресвлаче у спортску опрему, а од 4. часа имају наставу по уобичајеном распореду часова. 

  2. У току је хуманитарна акција за прикупљање средстава за лечење Зорице Драгојевић из Лознице (4 године), која болује од спиналне мишићне атрофије. Прикупљени новац благајници одељења могу предати педагогу до 15. маја 2019. године.

 • 1.У четвртак, 25. априла 2019. године, настава ће се одржати по распореду часова за петак.

  2. Пролећни распуст почиње у петак, 26. априла и траје до петка, 3. маја 2019. године.

      Ученицима желимо срећне ускршње и првомајске празнике.

 • Недеља здравља уста и зуба  обележена  је и у нашој школи. Стоматолог Радојка  Олбина  одржала је предавања на тему оралне хигијене. Организован је  конкурс за избор најбољих  ликовних радова намењен  ученицима  који има за циљ подстицање здравствено-васпитног рада  на тему оралног здравља.

  IMG 20190516 175449 480x640

 • Крос РТС–а  ,,Кроз Србију'' почео је данас у 10 часова. Ученици млађих разреда трчали су на травнатом терену, а ученици старијих разреда  стазом  поред Дрине.

  Kros RTSa10.maj 2019

 •  slika dan knjige

  Остати равнодушан према књизи, значи лакомислено осиромашити свој живот. Иво Андрић

  Књига је јединствена, преносива магија. Стивен Кинг

  Идеје које су ми промениле живот, добила сам читајући. Бел Хукс

  Већи грех од паљења књига је не читати књиге. Јосиф Бродски

  thumbnail

         Ученици на часу представљају, читају и размењују омиљене романе, бајке, збирке поезије и на тај начин обележавају Дан књиге.

  thumbnail 2

  thumbnail 3

 •            22. априла, широм света, обележава се Дан планете Земље. Наши ученици били су вредни, расположени и спремни да учествују у обележавању овог датума. Засадили су цвеће, уредили и улепшали двориште школе.                                                               

  thumbnail 2 

  thumbnail 5

  thumbnail 1

  thumbnail

  thumbnail 4

  thumbnail 3

 •      Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Окружним такмичењима:

  А) Географија:

                       - Вујковић Милица VIII1 - II место

  Б) Биологија: 

                      - Томић Јелена VII2 - III место и пласман на Републичко такмичење

                      - Вујковић Милица VIII1- пласман на Републичко такмичење

                

 •          Ауто-мото савез Србије ове године по 50. пут организује традиционално такмичење ученика основних школа у познавању саобраћаја "Шта знаш о саобраћају". Одржава се као званично такмичење Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а уз подршку Друштва наставника техничког образовања Србије и Министарства просвете, Министарства унутрашњих послова, школа и спонзора. 

          Ученици се такмиче у теоријском делу, решавањем саобраћајних тестова, као и у вожњи бицикала на полигону спретности, односно на полигону који симулира саобраћајне ситуације са којима се срећу у свакодневном животу.

          Наши ученици су показали одлично знање и спретност на општинском нивоу такмичења, а њих седморо остварило је пласман на Окружно такмичење.

     Наставник Миле Марјановић са награђеним ученицима.DSC03005IMG 20190407 141353IMG 20190407 143035IMG 20190407 143430IMG 20190407 143634

 •         9. априла 2019. године, Јелена Цвијановић, дипломирани социолог, одржала је предавање ученицама шестог разреда - Промене у пубертету.  

 •            Као и сваке године, ученици осмог разреда ће имати прилику да два месеца пре мале матуре провере своје знање на пробном испиту. Ове године ће пробни пријемни бити организован у складу са Календаром образовно-васпитног рада за основне школе 12. и 13. априла 2019. године. Првог дана решаваће задатке из математике, другога дана из српског, односно матерњег језика и на крају задатке из комбинованог теста.

            Удео појединачних тестова у укупном броју бодова на завршном испиту, који износи 40 бодова, јесте следећи: из српског, односно матерњег језика ученици могу освојити највише 13 бодова, из математике највише 13 бодова и на комбинованом тесту највише 14 бодова.

 •           Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу "Шта знаш о саобраћају": 

  1. Старосна група "Б" - девојчице:

      - Смиљанић Сара V2 - I место

      - Васић Мила V2 - II место

  2. Старосна група "Б" - дечаци:

      - Којић Ђорђе V2 - I место

      - Милић Алекса VI2 - II место 

  3. Старосна група "Ц" - девојчице:

      - Горданић Дуња VII2 - I место

      - Савић Нина VIII2 - III место

  4. Старосна група "Ц" - дечаци:

      - Којић Стефан VI1 - I место

      - Томић Срђан VI2 - II место

            Сви ученици који су освојили I и II место остварили су пласман на Окружно такмичење и биће чланови екипе општине Мали Зворник. 

            У екипном пласману наша школа је заузела I место.

 •     Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Окружним такмичењима: 

  А) Српски језик и језичка култура:

                   1. Зељковић Лана V2 - III место

                   2. Терзић Андреа VI1 - III место

                   3. Јевтић Емилија VI2 - III место

  Б) Историја:

                   1. Пантелић Милан VI - III место

                   2. Липовац Вук VIII- III место и пласман на Републичко такмичење

 •      Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу рецитатора: 

       1. Дрљача Растко III2

       2. Јовановић Софија II2

       3. Врачевић Нина VII2

       4. Зељковић Лана V2

 •          На основу предлога Министарства просвете, науке и технолошког развоја надокнада пропуштеног рада неће се организовати суботом, већ у току радне недеље, по утврђеном плану.

 •        TIMSS (Trends in International Mathematics and Science Study) је међународна организација која од 1995. године врши тестирање ученика четвртог и осмог разреда из математике и природних наука. Провера знања ученика обавља се на сваке четири године, у више од 60 земаља. У среду, 3. априла 2019. године, у овом пројекту учествовали су и наши ученици четвртог разреда.  

 • Међународни дан дечје књиге се обележава 2. априла у спомен на рођење писца Ханса Кристијана Андерсена. Циљ обележавања је промовисање дечје књижевности, читање и развијање љубави према књизи. Успешно је  реализована Радионица – размишљаоница која је саставни део пројекта „(У)читај књигу“.  160 ученика је решавало загонетке, мозгалице и разноврсне математичке проблеме примењујући стечена знања из српског језика, света око нас, природе и друштва  и математике. Учитељи су ученицима читали одломке дечјег романа „Игрица лавиринт“ коју је написала  Татјана Ковачев према моделу аутора програма НТЦ систем учења, Ранка Рајовића. 

  Роман ѕа децу

 •            Ученици осмог разреда наше школе учествовали су у пројекту "Такмичарски дани младих предузетника и иноватора". 26. марта 2019. године, у просторијама ОКЦ "Вук Караџић" у Тршићу, ученици су присуствовали радионици и едукацији "Израда бизнис плана" . ТАКМИЧЕЊЕ МЛАДИХ ЗА ИЗРАДУ БИЗНИС ПЛАНОВА одржано је 28. марта, у "Вуковом дому културе", у Лозници. 

  1

  2

  3

 •           28. марта 2019. године, у библиотеци "17. септембар", организован је приказ филма "Краљ Петар I" за ученике наше школе од петог до осмог разреда. 

 •           Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Окружном такмичењу из матеметике:

  IV разред                                                                                                                          

            1. Јовановић Лука IV2 - III место                                       

            2. Кесер Селена IV2 - III  место

            3. Терзић Ирена IV1 - III место

  V разред

            1. Смиљанић Сара V- II место

  VI разред

            1. Терзић Андреа VI1 - похвалница 

   

 •     Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу из српског језика и језичке културе:

  V разред

                1. Зељковић Лана V2- II место

                2. Кодрић Ајла V2 - III место

                3. Тошић Анђела V- III место

                4. Ловрен Лана V- III место

  VI разред

                1. Терзић Андреа VI1- I место

                2. Јевтић Емилија VI-I место

  VII разред    

                1. Николић Тијана VII2 - II место

                2. Горданић Дуња VII2 - III место

  VIII разред 

                1. Вујановић Ђорђе VIII1 - III место   

                 

 •  

  У понедељак, 25.03.2019. године одржано такмичење рецитатора. На Oпштинску смотру рецитатора пласирали су се:

   

  Софија Јовановић II 2

  Сара Mијатовић  III

  Растко Дрљача III 

  Анђела Тошић  V 2

  Лана Зељковић 2

  Нина Врачевић VII 2

  • IMG_20190326_100324_640x360
  • IMG_20190326_100412_640x360

 •          Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на такмичењима:

  А) Општинско такмичење из географије:

                         Вујковић Милица VIII1- II место

  Б) Окружно првенство - одбојка:

                        -Девојчице I место 

                        -Дечаци II место

                       

 •       У суботу, 23. марта 2019. године је наставни дан, по распреду часова од уторка.

 • У  суботу, 23. марта  2019. године  одржано је ОКРУЖНО  ТАКМИЧЕЊЕ из   МАТЕМАТИКЕ  за  ученике  од  четвртог  до  осмог  разреда.

  Учесници  су  млади  математичари  са  подручја  општина: Шапца, Лознице, Богатића, Малог Зворника, Крупња, Љубовије, Владимираца и  Коцељеве.

  На такмичење су се пласирали:

  1..Јовановић Лука     IV 2

  2..Кесер Селена         IV 2

  3..Пожарац Лазар      IV 1

  4..Терзић Ирена        IV 1

  5..Хаџиефендић Ламија IV 2

  6.Смиљанић Сара      V 2

  7. Терзић Андреа     VI 1

  8. Јокић Наталија      VII 1

  КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ МАТЕМАТИКЕ 23.3.2019.

  ЗАДАЦИ И РЕШЕЊА СА ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА 23.3.2019

  IMG 20190323 092439 640x515IMG 20190323 092316 640x636IMG 20190323 132746 640x489

 •          У петак, 15. марта 2019. године прослављамо Дан наше школе. Приредба ће се одржати у Дому културе у 1245 часова. Часови су скраћени.

           Ученицима честитамо Дан школе и желимо пуно успеха у току школске године.

 •       Дан школе смо прославили у петак, 15. марта 2019. године. Драги гости имали су прилику да уживају у приредби, погледају ретроспективу најзначајнијих постигнућа из претходне године, као и да присуствују свечаном ручку који је одржан у нашој школи.

   

  DSC02979

  DSC02989DSC02987DSC02988DSC02990thumbnailthumbnail 2DSC02985

 •            Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на општинским такмичењима:

                   А) Историја:

                      V разред:         1) Кодрић Ајла V2 - I место

                                              2) Тошић Анђела V1 - II место

                                              3) Пантелић Милош V1 - III место

                      VI  разред:       1) Пантелић Милан VI1  -  I место

                                              2) Јевтић Емилија VI2 - II место

                      VII  разред:      1) Николић Андреј Цвијетин VII- II место

                     VIII  разред:      1) Липовац Вук VIII1 - I место

   

                  Б) Биологија:

                      VII разред:       1) Горданић Дуња VII2- I место

                                              2) Томић Јелена VII2 - II место

                                              3) Пантелић Ивана VII1 - III место

                      VIII разред:      1) Вујковић Милица VIII1 - I место

                                              2) Вујановић Ђорђе VIII1 - III место

 •           Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на Oпштинском такмичењу из математике:

            А) III разред: Дрљача Растко III2 - I

                                  Хајдуковић Вук III2 - I

                                  Мијатовић Сара III2 - III

            Б) За пласман на Окружно такмичење:

                                  Кесер Селена IV

                                  Јовановић Лука IV2

                                  Пожарац Лазар IV1

                                  Терзић Ирена IV1

                                  Хаџиефендић Ламија IV2

                                  Смиљанић Сара V2

                                  Терзић Андреа VI1

                                  Јокић Наталија VII

   

 •           Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на општинским такмичењима:

                   А) Хемија:

                            1. Томић Јелена VII2 - III место

                   Б) Књижевна олимпијада:

                            1. Јокић Наталија VII2 - III место

                            2. Вујковић Милица VIII1 - III место

                            3. Николић Ана VIII2 - III место

                            4. Антонић Бојана VIII- III место

 •            У суботу, 9. марта 2019. године је наставни дан. Надокнада часова по распореду за понедељак.

 •            Подмладак Црвеног крста ОШ "Бранко Радичевић", поводом хуманитарне акције "Пријатељ се у невољи познаје", позива ученике и све људе добре воље да учествују у овој акцији новчаним прилогом, сходно својим могућностима.

            Прикупљени новац предати одељењским старешинама до уторка, 12. марта 2019. године.

                                                    "Наше мало, некоме много!"

 •        Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује ученике за постигнути успех на општинским такмичењима:

         А) Енглески језик:

              1. Вујановић Ђорђе VIII1 - III место

              2. Липовац Вук  VIII1 - III место

         Б) Шпански језик:

                  Вујковић Милица VIII1 - II место

         В) Физика:

              1. Вујковић Милица VIII- I место

              2. Милић Алекса VI- I место

              3. Кесер Андреј VI- II место

 •             Прво полугодиште школске 2018/19. године завршава се у петак, 1. фебруара 2019. године.

    Подела ђачких књижица је у петак, 1. фебруара, на часовима одељ. старешине.

    Зимски распуст за ученике почиње у понедељак, 4. фебруара 2019. године, а завршава се у петак, 15. фебруара 2019. године.

              Ученицима желимо да пријатно и садржајно проведу зимски распуст.

 •           Приредба поводом прославе школске славе одржаће се данас, 25. 01. 2019. године у холу школе, у 10 30 часова (4.час). Ученици имају 5. и 6. час по распореду часова. 

            Позивају се ученици који имају могућности (превоз) да дођу на ломљење славског колача у недељу, 27. јануара у 1030 часова.

            Ученицима честитамо школску славу - Светог Саву.

 • Допис Министарства просвете о новој процедури уписа у први разред основне школе

  У школску 2019/20. годину (редован упис) уписују се децарођена у периоду од 01. марта 2012. године до 28. фебруара 2013. године

   

   

 •           У школама широм Србије обележена је школска слава - Свети Сава. У част првог српског архиепископа и просветитеља, и у нашој школи је одржана свечана приредба, као и обред сечења славског колача. 

   

  DSC02972DSC02976DSC02974DSC02973DSC02970DSC02971DSC02964

 •         Програм прославе школске славе ( у недељу, 27. јануара 2019. године):

   - Приредба почиње у 9 00 часова (у школском холу)

   - Ломљење славског колача у 1030 часова

   - Ученицима честитамо школску славу - Светог Саву. 

 •           Обавештавају се ученици да неће бити наставе од понедељка, 31. децембра 2018. године, до уторка, 8. јануара 2019. године. Настава почиње у среду, 9. јануара 2019. године. У среду, 9.1, ради се по распореду часова за петак. 

              Ученицима честитамо новогодишње празнике.

 •          Уметничка творевина Бојана Грујића, нашег професора ликовне културе, поносно краси двориште школе  и у овим снежним данима.

  thumbnail 5 

  thumbnail 18thumbnail 11

 •             Даривањем новогодишњих пакетића, обрадовали смо малишане са подручја наше општине. Ученици су се великодушно одазвали хуманитарној акцији "Дарујте слаткиш за дечји осмех", која је организована у сарадњи са Средњом школом.

  thumbnail 21

  thumbnail 1thumbnail

   

   

   

 •            Позивамо ученике да присуствују историјском часу који се одржава поводом јубилеја - сто година од потписивања примирја у Првом светском рату:

             Мултимедијални  сценски приказ - "Голгота и васкрс Србије"

   Извођачи припадају најзначајнијим драмским, музичким и балетским уметницима Србије.

   Одржаће се 21. децембра 2018. године у 13 часова, у сали Дома културе. Улаз је бесплатан.

             

 •             У складу са програмом здравствено-васпитног рада патронажних сестара (Дом здравља "Мали Зворник"), 19. децембра 2018. године Станојка Игњатовић одржала је предавања и видео презентације за ученике наше школе. За ученике осмог разреда тема предавања била је "Сида", док су ученици седмог разреда слушали предавање на тему "Правилна исхрана". У току школске године биће обрађене следеће теме:

  thumbnail

    DSC02952

    DSC02955

   

   

   

 •      СП "Ластра" од 1. јануара 2019. године почиње да примењује месечне карте за неограничен број вожњи у току дана. Месечне карте за ученике важиће према школском календару ( за дане када се одржава настава).

       Фотографисање ученика за месечне карте обавиће се у четвратк, 20.12.2018. године од 10оо часова, по цени од 100 динара за четири фотографије малог формата (као за личну карту).

       Фотографисање је у школи.

 • 1. Организује се хуманитарна акција:

                "Дарујте слаткиш за дечји осмех"

      Прикупљање слаткиша за новогодишње пакетиће у сарадњи са Средњом школом. Акција траје до 21. децембра 2018. године.

  2. Упозоравају се ученици да не излазе из школског дворишта за време одмора и наставе без одобрења одељ.старешине, предметног или дежурног наставника - ради личне безбедности.

  3. Примећено је да ученици бацају различите отпатке и чврсте предмете у тоалет, што може изазвати запушење канализације. Дежурство је појачано и биће строго кажњени ученици који то чине.

 •      Покренута је хуманитарна акција за прикупљање средстава за лечење Јасне Чикић из Лознице (информација у прилогу) и организована је хуманитарна фудбалска утакмица.

       Уколико ученици нису у могућности да присуствују утакмици, могу да донирају новац до уторка, 4.12.2018. године. Новац прикупљају благајници, а затим га предају педагогу школе.

 •     Јесењи распуст за ученике почиње у петак, 9. новембра а завршава се у понедељак, 12. новембра 2018. године.

      Дан примирја у Првом светском рату је државни празник и обележава се 11. новембра. 

      Настава почиње у уторак, 13 новембра 2018. године. 

 •      Јесењи крос ће се одржати 12. октобра 2018. године, у петак, по следећем распореду:

              - 1030 часова: ученици I-IV разреда

              - 1130 часова: ученици V-VIII разреда

       Часови су скраћени.

 •       Основна школа "Бранко Радичевић" јавно похваљује женску екипу школе (пионирке) за освојено II место на такмичењу у улову рибе на пловак, а мушку екипу школе (пионири) за освојено I место. Похваљују се за постигнуте резултате (победници у оквиру свог сектора):

  1. Јовановић Алекса VI2

  2. Јевтић Михајло VI1

  3. Митровић Вукашин I2

  4. Драгић Вељко III2

  5. Перић Урош IV2

   

 • Сви ученици, од најмлађих до најстаријих, уживају у украшавању школе поводом предстојећих празника. 

   

  thumbnail

  thumbnail 1

  thumbnail 3

   

   

 •              Противпожарна обука одржана је у петак, 30.11.2018. године, у нашој школи. Поред предавања, сви запослени су присуствовали и практичној обуци. thumbnail 6thumbnail 7thumbnail 8thumbnail 9

   

 • У уторак, 13. 11. 2018. године, премијерно је изведена представа ,,Ружне речи'' у извођењу ученика наше школе који похађају школу глуме.

   

  • 45764995_2516171328423186_4339053528975671296_n
  • 46098142_2523905817649737_8875756668319694848_o

   

  Најактивнији читаоци дечјег одељења градске библиотеке ,,17. септембар'' награђени су књигом и бесплатном чланарином.

  • 46055934_2523894270984225_6133703221312487424_n
  • 46095522_2523898607650458_1340741476727914496_n

   

   

 • Еколошка радионица са ученицима четвртог разреда на тему ,, И ја са отпадом борбу водим зато своју торбу носим''

  • thumbnail_1
  • thumbnail_10

  Радионица је део пројекта  ,,Променимо навике ,, Стоп пластичним кесама'' '' 

  Пројекат подржала  општина Мали Зворник, а реализује ,,ЕКО-Дрина''.

 • Наши најмлађи основци су постали члановиДЕЧЈЕГ САВЕЗА СРБИЈЕ.

  Након дружења уз песму и игру првацима су подељени беџеви добродошлице. Најуспешнијим ученицима, ауторима ликовних и литерарних радова, подељене су дипломе и награде. Радови који су ушли у ужи избор су изложени у холу школе.

   

  • 0IMG-5c1d6245542152af89fa6636315a1927-V_640x480
  • IMG-001bd365c60355866f60dabc3873ab4d-V_640x480

 • Дечја недеља је први пут обележена 1934. године на предлог организације Пријатељи деце Србије, а 1987. године  дефинисана је  Законом о друштвеној бризи о деци.
  У години у којој се очекује почетак примене нове Националне стратегије за превенцију и заштиту од насиља, у Дечјој недељи ће бити обједињени сви актери у циљу заштите и спречавања свих постојећих облика насиља над децом. Ово је прилика да се читаво друштво и сама деца оснаже да различите облике насиља препознају и одмах реагују свим постојећим механизмима заштите, а у циљу стварања окружења у коме ће се свако дете осећати сигурно и заштићено.
   
  Циљеви Дечје недеље су:
  • скретања пажње најшире јавности на права и потребе деце;
  • указивање на одговорност коју породица, школа, држава и њене институције имају у заштити деце и остваривању њихових права;
  • презентација до сада постигнутих резултата;
  • указивање на примере добре праксе и проблеме у остваривању права деце;
  • подстицање интерсекторске сарадње у стварању услова за поштовање права и оптимални развој сваког детета;
  • промоција активног учешћа деце у доношењу одлука које се њих тичу;
  • покретање иницијатива и нових акција које доприносе побољшању положаја деце у Републици Србији и остваривању њихових права.

   

  Овогодишња Дечја недеља ће бити од 1. до 7. октобра 2018. године под слоганом:

   

  „МОЈЕ ЈЕ ПРАВО ДА ЖИВИМ СРЕЋНО И ЗДРАВО – за одрастање без насиља“
  41651900 10215245234136916 3700230667578114048 n
   
   

  Током Дечје недеље организујемо:

   

                I       ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС

  Tемe:

  1.     У царству другарства

  2.     Другарством до знања

  3.     Моје је право да живим срећно и здраво

  Радови могу бити у стиху или прози ( до једне стране текста) и могу се предати до среде, 3.10.2018. учитељима или проферсоркама српског језика.

   

    II        ЛИКОВНИ КОНКУРС

   

  ТЕМА: Моје је право да живим срећно и здраво

  Радови се могу  предати до среде, 3.10.2018.  учитељима, наставнику ликовног или разредним старешинама.

  Право учешћа  на конкурсима имају сви ученици , а најуспешнији ће бити награђени!

   

   

  Програм активности за време трајања

  ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

  ОД 1. ДО 7. ОКТОБРА 2018. ГОДИНЕ

  1.октобар

  Млађи разреди

  Информисање о дечјој недељи.

  КРЕДА ЦРТА МАШТОМ“-осликавање школског дворишта

  Старији разреди

  Упознавање са садржајем   КОНВЕНЦИЈЕ О ПРАВИМА ДЕТЕТА

  2. октобар
  Млађи разреди

  ЈЕСЕЊЕ ИГРАРИЈЕ-Учимо нове дечје игре -Игре на отвореном

  Старији разреди

  Израда паноа-договор ВТ и Парламента

  Цртани филм ,,Уааа неправда''-за прваке

  3. октобар

  Спортска фер плеј такмичења -друштвене игре,

  промоција одбојке,кошарке,рукомета

  4. октобар
  Млађи разреди

  Маскенбал-'' Сунчана јесен''

  Старији разреди

  Aктивности ВТ и ЂП

  5. октобар

  Млађи разреди

  Приредба- четвртаци првацима

  ПоделаДобродошлица и беџева - прваци постају члановиДЕЧЈЕГ САВЕЗА СРБИЈЕ

  Старији разреди

  Активности ВТ и ЂП

  Заједничка изложба дечјих радова у холу школе

   

   

 • У суботу,  8.09. 2018. године одржан је КУП основних школа у улову рибе удицом на пловак на Зворничком језеру у Сакару у организацији КСР ,,Дринско језеро''.Учествовалој је свих пет основних школа наше општине, са 60 ученика, у 12 екипа, 5 екипа пионирки и 7 екипа пионира.
  Женску екипу наше школе представљале су: Ксенија Самарџић, Катарина Митровић, Катарина Илић, Николина Живановић и Ема Шахмановић.
  Мушку екипу чинили су : Алекса Јовановић, Михаило Јевтић, Вељко Драгић, Урош Перић и Вукашин Митровић.

  Екипе наше школе биле су веома успешне.

  Мушка екипа освојила је прво, а женска друго место.
  Победницима су припале медаље и мајице, а пехари ће красити полице наше школе.Такмичење је протекло у фер-плеју и дружењу.
   

   

  • IMG-0516d98bd108f5ba5e2bc081baeb7da2-V
  • IMG-063991476f18f312479307be35a8a904-V

 • У петак, 7. септембра 2018. године, најуспешнији ученици наше школе и њихови наставници похваљени су и награђени од стране председника општине Зорана Јевтића.

  1234567a8

 • Обавештавају се ученици да ОБАВЕЗНО осигурање износи 350, 00 динара. Уколико (редовно) школу похађа троје деце из исте породице, осигурање за треће дете је бесплатно. Новац за осигурање предати одељ. старешинама до 14. септембра 2018. године.     

 • У понедељак, 3. септембра 2018. године, свечано смо дочекали наше ђаке прваке. Ученицима и родитељима обратила се директорица Стојанка Бугарин и пожелела срећан почетак. Учитељице Снежана и Татјана извршиле су прозивку и срдачно наставиле дружење са децом.

  thumbnail

  thumbnail 1thumbnail 2thumbnail 3thumbnail 4

 • Школска 2018/2019. година почеће у понедељак, 03. септембра 2018. године.

  За ученике  I и II разреда и ученике од V-VIII настава почиње у 7:45, а за ученике  III и IV разреда у  11:20. 

  У току школске године ученици од првог до четвртог разреда мењају смене на 4 седмице.

 • DSC 3290 640x427

                             Томић МилошVIII1                         Ђак генерације

  Носилац Вукове дипломе

  Oкружно такмичење из физикеII место    

  Државно такмичење из физикеIII место

  Регионална смотра талената ( енглески језик)  III место

   

  DSC 3291 427x640 2

   Николић Алекса  VIII2

  Носилац Вукове дипломе

    

  DSC 3295 427x640 2

   Радић Милан   VIII2

  Носилац Вукове дипломе

   

  DSC 3297 427x640 2

   Томић Сандра  VIII

   Носилац Вукове дипломе

   

   

  DSC 3302 640x427

  Ивановић Анастасија VIII1

  Регионална смотра талената ( енглески језик)   III место

   

   

  DSC 3308 427x640 2

  Вујковић Милица VII1

  Oкружно такмичење из биологијеII место    

  Књижевна олимпијада ( окружно)III место

  Oкружно такмичење из географијеIII место

  Oкружно такмичење из хемијеIII место

   

   

  DSC 3312 640x427

  Вујановић ЂорђеVII1

  Oкружно такмичење из српског језикаIII место

  Регионална смотра талената ( енглески језик)  II место

   

  DSC 3314 427x640 2

  Липовац ВукVII1

  Oкружно такмичење из историјеIII место

   

   

  DSC 3316 427x640 2

  Ивановић МихаилоVII1

  Регионална смотра талената ( енглески језик)  II место

   

   

  Илић МихаелаVII1

  Регионална смотра талената ( енглески језик)  III место

   

   

  DSC 3319 427x640 2

  Којић СтефанV1

  Oкружно такмичење  ,,Шта знаш о саобраћају'':    III место

   

   

   

  DSC 3322 640x427

  Кодрић АјлаIV2

  Oкружно такмичење из математикеII место  

   

  DSC 3325 640x427

  Растко Дрљача     II

  Међународно математичко такмичење ,,Кенгур без граница 2018.''

   

                  

  DSC 3329 640x427

   Петровић Сергеј I2

  Међународно математичко такмичење ,,Кенгур без граница 2018.''

  DSC 3333 640x427

  Јовановић Софија I2

  Међународно математичко такмичење ,,Кенгур без граница 2018.''

   

   

  DSC 3336 427x640 2

  Арсић Хелена I2

  Међународно математичко такмичење ,,Кенгур без граница 2018.''

   

  DSC 3341 640x427

  Мушка одбојкашка екипа:

  Iместо    -Окружно такмичење

  II место   -Међуокружно првенство

   

   

  DSC 3347 640x427

  Женска одбојкашка екипа:

  Iместо    -Окружно такмичење

  III место   -Међуокружно првенство

   

 • 1. Такмичења

  Током школске 2017/2018. године ученици наше школе су учествовали на више такмичења:

  Математика

  • Кесер Селена III2, I место на Општинском такмичењу
  • Тошић Анђела IV1, I место на Општинском такмичењу
  • Смиљанић Сара IV2, II место на Општинском такмичењу
  • Кодрић Ајла IV2, III место на Општинском такмичењу
  • Кодрић Ајла IV2, II место на Окружном такмичењу

   

  Диплому за запажен резултат на Међународном математичком такмичењу ,,Кенгур без границаˮ добили су:

  • Петровић Сергеј I2
  • Јовановић Софија I2
  • Арсић Хелена I2
  • Дрљача Растко II2

  Српски језик

  • Терзић Андреа V1, III место на Општинском такмичењу
  • Николић Тијана VI2, I место на Општинском такмичењу
  • Пашић Никола VI1, II место на Општинском такмичењу
  • Горданић Дуња VI2, III место на Општинском такмичењу
  • Радић Урош VI1, III место на Општинском такмичењу
  • Вујановић Ђорђе VII1, II место на Општинском такмичењу
  • Ивановић Михаило VII1, III место на Општинском такмичењу
  • Самарџић Ксенија VIII2, I место на Општинском такмичењу
  • Вујановић Ђорђе VII1, III место на Окружном такмичењу

   

  Књижевна олимпијада

  • Вујковић Милица VII1, I место на Општинском такмичењу
  • Антонић Бојана VII2, III место на Општинском такмичењу
  • Вујковић Милица VII1, III место на Окружном такмичењу

  Такмичење рецитатора

  • Тошић Анђела IV1, I место на Општинском такмичењу
  • Кесер Селена III2, II место на Општинском такмичењу
  • Врачевић Нина VI2, II место на Општинском такмичењу

  Биологија

  • Пантелић Милан V1, III место на Општинском такмичењу
  • Катановић Катарина VI1, III место на Општинском такмичењу
  • Пантелић Ивана VI1, III место на Општинском такмичењу
  • Горданић Дуња VI2, III место на Општинском такмичењу
  • Томић Јелена VI2, III место на Општинском такмичењу
  • Вујковић Милица VII1, I место на Општинском такмичењу
  • Средојевић Ања VII2, III место на Општинском такмичењу
  • Спасојевић Михајло VIII1, III место на Општинском такмичењу
  • Вујковић Милица VII1, II место на Окружном такмичењу

  Хемија

  • Вујковић Милица VII1, I место на Општинском такмичењу
  • Липовац Вук VII1, IIместо на Општинском такмичењу
  • Николић Алекса VIII2, Iместо на Општинском такмичењу
  • Радић Милан VIII2, II место на Општинском такмичењу
  • Вујковић Милица VII1, III место на Окружном такмичењу

  Физика

  • Томић Јелена VI2, I место на Општинском такмичењу
  • Томић Милош VIII1, I место на Општинском такмичењу
  • Томић Милош VIII1, II место на Окружном такмичењу
  • Томић Милош VIII1, III место на Државном такмичењу

  Историја

  • Пантелић Милан V1, III место на Општинском такмичењу
  • Живановић Николина V1, III место на Општинском такмичењу
  • Јевтић Емилија V2, III место на Општинском такмичењу
  • Пашић Никола VI1, II место на Општинском такмичењу
  • Николић Тијана VI2, II место на Општинском такмичењу
  • Вујковић Милица VII1, III место на Општинском такмичењу
  • Липовац Вук VII1, III место на Општинском такмичењу
  • Секулић Петар VII1, III место на Општинском такмичењу
  • Николић Алекса VIII2, Iместо на Општинском такмичењу
  • Радић Милан VIII2, I место на Општинском такмичењу
  • Зељковић Илија VIII2, II место на Општинском такмичењу
  • Липовац Вук VII1, III место на Окружном такмичењу

  Географија

  • Вујковић Милица VII1, I место на Општинском такмичењу
  • Николић Ана VII2, III место на Општинском такмичењу
  • Радић Милан VIII2, III место на Општинском такмичењу
  • Пантелић Немања VIII1, III место на Општинском такмичењу
  • Вујковић Милица VII1, III место на Окружном такмичењу

  Енглески језик

  • Ивановић Анастасија VIII1, III место на Општинском такмичењу
  • Томић Милош VIII1, III место на Општинском такмичењу

  Физичко васпитање

  • Женска одбојкашка селекција школе, I место на Општинском такмичењу
  • Женска одбојкашка селекција школе, I место на Окружном такмичењу
  • Мушка одбојкашка селекција школе, I место на Окружном такмичењу
  • Мушка одбојкашка селекција школе, II место на Међуокружном такмичењу
  • Женска одбојкашка селекција школе, III место на Међуокружном такмичењу
  • Мушка фудбалска селекција школе, I место на Општинском такмичењу у малом фудбалу
  • Женска фудбалска селекција школе, II место на Општинском такмичењу у малом фудбалу

  Регионална смотра талената

  • Вујановић Ђорђе VII1, II место, енглески језик
  • Ивановић Михаило VII1, II место, енглески језик
  • Илић Михаела VII1, III место, енглески језик
  • Ивановић Анастасија VIII1, III место, енглески језик
  • Томић Милош VIII1, III место, енглески језик

  Републичка смотра талената

  • Ивановић Анастасија VIII1 III место, енглески језик

  Општинско такмичење ,,Шта знаш о саобраћајуˮ

  • Томић Срђан V2, I место на Општинском такмичењу
  • Којић Стефан V1, II место на Општинском такмичењу
  • Бабић СтефанијаV1, II место на Општинском такмичењу
  • Лукић Ивана VI2, III место на Општинском такмичењу
  • Спасеновић Константин VII1, IIIместо на Општинском такмичењу
  • Екипа школе, II место на Општинском такмичењу

  Окружно такмичење ,,Шта знаш о саобраћајуˮ

  • Којић Стефан V1, III место на Окружном такмичењу
  • Екипа општине Мали Зворник, III место на Окружном такмичењу

  Такмичење у излову рибе удицом на пловак

  • Екипа школе (пионири), I место

  2. Похвале и награде

  Сви ученици који су на крају школске 2017/2018. године остварили одличан успех и имали примерно владање похваљени су од стране Наставничког већа наше школе.

       Добитници дипломе ,,Вук Караџићˮсу:

  • Томић Милош VIII1
  • Томић Сандра VIII1
  • Николић Алекса VIII2
  • Радић Милан VIII2

  Ученик генерације је Томић Милош VIII1

 • ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК

  НАЗИВ СМОТРЕ

  НИВО СМОТРЕ

  СМОТРА ТАЛЕНАТА

  РЕГИОНАЛНИ

  РЕПУБЛИЧКИ
  1. 2. 3. 1. 2. 3.
  - 2 3 - - 1

  МАТЕМАТИКА

  НАЗИВ СМОТРЕ

  НИВО СМОТРЕ

  МЕЂУНАРОДНО ТАКМИЧЕЊЕ

  „КЕНГУРИ БЕЗ ГРАНИЦА“

  ОКРУЖНИ

  РЕПУБЛИЧКИ

  4 УЧЕНИКА ОСТВАРИЛА ЗАПАЖЕН РЕЗУЛТАТ

  -

 • ПРЕДМЕТ

                                                               НИВО ТАКМИЧЕЊА
  ОПШТИНСКИ ОКРУЖНИ МЕЂУОКРУЖНИ РЕПУБЛИЧКИ
  1. 2. 3. 1. 2. 3. 1. 2. 3. 1. 2. 3.
  Математика IIIр - IVр 2 1 1 - 1 - - - - - - -
  Vр-VIIIр - - - - - - - - - - - -
  Енглески ј. - - 2 - - - - - - - - -
  Шпански ј. - - - - - - - - - - - -
  Српски језик 2 2 4 - - 1 - - - - - -

  Рецитаторско

  такмичење

  Iр - IVр 1 1 - - - - - - - - - -
  Vр-VIIIр - 1 - - - - - - - - - -
  Књижевна ол. 1 - 1 - - - - - - - - -
  Физика 2 1 - - - - - - - - - 1
  Географија 1 - 3 - - 1 - - - - - -
  Биологија 1 - 7 - 1 - - - - - - -
  Хемија 2 2 - - - 1 - - - - - -
  Историја 2 3 6 - - 3 - - - - - -
  Шта знаш о саобраћају 1 3 2 - - 2 - - - - - -
  Физичко в. –одбојка 1 - - 2 - - - - 1 - - -
  Физичко в.- фудбал 1 1 - - - - - - - - - -
  УКУПНО 17 15 26 2 2 8 - - 1 - - 1
                               
 • 18. 19. и20.06. 2018. ученици су решавали тестове изсрпског језика, математике и комбиновани тест.

 • Ученици трећег разреда учествовали су на осмом Међународном Краљевском карневалу, фестивалу маске, музике и плеса који је одржан у недељу, 17. јуна 2018. године у Бањи Ковиљачи. Ова већ традиционална манифестација окупила јеоко 500 учесника из наше земље и из иностранства.

   

  • IMG-baad896914a92f58a9a13a84b5a183c8-V_640x480
  • IMG_20180617_163959_640x360_640x360

   

   

   

   

 • Друго полугодиште школске 2017/2018. године завршава се  у четвртак, 14.06.2018. године.

  Подела ђачких књижица и сведочанстава је у  четвртак, 28. јуна 2018. године

  - за узраст од I до IV  разреда у 10 часoва  

  - за узраст од  V до VII  разреда од 9 часова

  Ученицима желимо да пријатно и садржајно проведу летњи распуст.

 • На основу добрих резултата наших ученика на спортским такмичењима и потребе за спортском реквизитима  Министарство омладине и спорта  и Савез за школски спорт Србије донирао је школи лопте, голове, кош. табле, обручеве, мреже... 

   

  IMG 96a387a315bf386eb1673a7f8c0d52b0 V

  IMG f482b42ef4c20030c2d5f946e7ec2391 V

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује

   

  Ивановић Анастасију VIII1  

   

   за освојено III место на Републичкој смотри талената из енглеског језика.

 • Ученица 8-1, Ивановић Анастасија, освојила је 3. место из енглеског језика на Републичкој смотри талената, одржаној 2. јуна у Чачку.

   

  Честитамо! 

 • Будући прваци били су посети нашој школи са својим васпитачима  у петак, 8.06.2018. - предшколско одељење.

 • Ученици  млађих разреда су 30.05.2018. провели на излету пешачећиу преподневним сатима од школе до Барица. Имали су прилику да уживају у природи, а оно што им је свакако највише пријало су дружење и спортске активности у пријатном амбијенту етно кутка.Излет у природи пријао је свима, тако да смо се весели вратилиоко 13 часова.

   

  • IMG-5343c33d8bdc5ff6fd66fa96b982e455-V
  • IMG-55e8f73477d68d8c8dc09d0b0260db26-V

 • У суботу, 19. маја 2018. године 25 ученика наше школе учествовало је на  квалификационом такмичењу у риболову. По пет најуспешнијих девојчица и дечака чиниће екипе  које ће представљати школу  на Општинском  такмичењу у септембру. 

  • IMG-01e1c72b1c951e8876b9518801515fbd-V
  • IMG-1315698592273ca807dcfae6e51df17a-V

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех  на Регионалној смотри талената и за пласман на Републичку смотру:

   

  Енглески језик:

   

  1. Вујановић Ђорђе VII1 II место
  2. Ивановић Михаило VII1 II место
  3. Илић Михаела VII1 III место
  4. Ивановић Анастасија VIII1   III место
  5. Томић Милош VIII1 III место

   

  За постигнути успех на Окружном такмичењу ,,Шта знаш о саобраћају'':

   

  1. Којић Стефан V1 III место
  2. Општинска екипа ( Мали Зворник) III место
 • У току недеље извршени су контролни стоматолошки прегледи, одржана предавања у ченицима 7.разреда, а ученици су учествовали и на ликовном и литерарном конкурсу.

  Poster nedelja zdravlja usta i zuba 2018

   

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује

   

  Вујковић Милицу VII1  

   

  за освојено III место на Oкружном такмичењу из хемије.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех  на Међународном математичком такмичењу ,,Кенгур без граница 2018'':

   1. Петровић Сергеј I2

  2. Јовановић Софија I2

  3.Арсић Хелена I2

   

  4. Дрљача Растко II2

 • А Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује  ученике за постигнути успех на такмичењима: 

  1. Томић Милош  VIII1  III  место на Државном такмичењу из физике

  2. Вујковић Милица  VII1   III место на Oкружном такмичењу из географије

  3. Вујановић Ђорђе VII1  III место на Окружном такмичењу из српског језика   

   

  Б  Обавештавају се ученици да неће бити наставе у уторак, 1. маја  и у среду, 2. маја 2018. године..

  Ученицима честитамо првомајске празнике.

 • Основна школа „ Бранко Радичевић“ јавно похваљује ученике за постигнути успех на такмичењима:

  1. Липовац Вук VII1 - за освојено III место на Окружном такмичењу из историје 

   

  2. Општинско такмичење и Шта знаш о саобраћају:

  1. Томић Срђан  V2  I  место

  2. Којић Стефан  V1  II место 

  3. Бабић Стефанија V II  место 

  Ови ученици су се пласирали на Окружно такмичење:

  4. Лукић Ивана VI III   место 

  5. Спасеновић Константин  VIIIII место 

  Екипа наше школе освојила је  II место.

 • Основна школа „ Бранко Радичевић“ јавно похваљује

   

                                                                                   Вујковић Милицу, ученицу VII1одељења,

   

   за остварен успех на окружним такмичењима:

   

  -  Биологија - II место

  -Књижевна олимпијада - III место

 • Због појачаног присуства миграната на подручју општине Мали Зворник, скреће се пажња ученицима да буду обазриви, као и да:

  - не воде непотребне разговоре са непознатим лицима

  - не улазеу аутомобиле непознатих

  - не узимају храну нити било шта понуђено ( жваке, бомбоне и сл.) од непознатих особа. 

  Наведеносе препоручује ради безбедности наших ученика.

 • Због појачаног присуства миграната на подручју општине Мали Зворник, скреће се пажња ученицима да буду обазриви, као и да:

  - не воде непотребне разговоре са непознатим лицима

  - не улазеу аутомобиле непознатих

  - не узимају храну нити било шта понуђено ( жваке, бомбоне и сл.) од непознатих особа. 

  Наведеносе препоручује ради безбедности наших ученика.

 • У мају се традиционално одржава ,,Недеља оралног здравља''. Поводом тога је расписан НАГРАДНИ КОНКУРС - за литерарне и ликовне радове.

  Радови су тематски: здрава исхрана, здрави зуби-леп осмех, одлазак код стоматолога, орална хигијена- здарви зуби и сл.

  Пишите, цртајте... а своје радове предајте учитељима, наставницима српског језика или ликовне културе или педагогу школе до 4. маја 2018. године. 

 • 20.04. 2018. радионице за ученике 8.разреда - фрактални цртеж– реализовалаЉиљана С. Ракић

  32805051 1983901821859320 1205324353340702720 n

  32853186 1983902085192627 5474353199378857984 n

 • 14.04.2018.предавање о пубертрету за 6. Разредодржала Сузана Гајић психолог

 • Мобилни планетаријум гостовао је у петак,13.04.2018.године у  ОШ ,,Бранко Радичевић'' у Малом Зворнику.

  IMG 20180413 112254 640x480

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинској смотри рецитатора:

                         Млађи узраст:

                                         1. Тошић Анђела   IV1   I    место   

                                         2. Кесер Селена     III2   II  место

                     

                        Средњи узраст:

                                        1. Врачевић Нина VI2  II  место

 • 30.3.2018. одржано је општинско такмичење и малом фудбалу за дечаке и девојчице.У конкуренцији дечака учествовале су све школе са подручја општине док је у конкуренцији девојчица учествовале 3 школе: ОШ''Стеван филиповић'' (Радаљ), ОШ''Бранко Радичевић''(Мали Зворник) и ОШ''Никола Тесла''(Велика Река).

   

  Пласман након такмичења:

  -дечаци:

                        1.место ОШ''Бранко Радичевић'' Мали Зворник

                        2.место ОШ''Стеван Филиповић'' Радаљ

                          3.место ОШ''Никола Тесла'' Велика Река

   

  -девојчице:  1.место ОШ''Стеван Филиповић'' Радаљ

                          2.место ОШ''Бранко Радичевић'' Мали Зворник

                         3.место ОШ''Никола Тесла'' Велика река

   

  IMG 20180330 132034 640x480

           1.место ОШ''Стеван Филиповић'' девојчице

   

   

  IMG 20180330 131901 640x480

                    1. место OШ''Бранко Радичевић'' дечаци

   

   На окружно такмичење су се пласирале школе: ОШ''Бранко Радичевић'' дечаци и ОШ''Стеван Филиповић'' девојчице.

   

   

  IMG a5b1dfc4fb44e931806a34a7fbd8e36c V

  IMG c991931eff8b41e48bb49938eaf75656 V

  IMG f4d5b9a42809cd670d317c8d81b39fae V

  IMG 20180330 131937 640x480

  IMG 20180330 132109 640x480

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује женску и мушку фудбалску екипу за постигнути успех на Општинском такмичењу у малом фудбалу:

  Дечaци - I место

    Девојчице - II   место

 • Пролећни распуст почиње у понедељак, 02.04.2018. године и траје до понедељка, 09.04.2018.године. Ученицима желимо срећне ускршње празнике и да пријатно и садржајно проведу пролећни распуст.

 • Међународно тестирање ученика IV разреда –ТIMSS 2019.  из математике и  природе и друштва.

  Timss1 2

  Timss2

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу из српског језика и језичке културе: 

  V разред:     Терзић Андреа  V1    III   место

  VI разред:  Николић Тијана  VI2    I   место  

                     Пашић Никола   VI1   II   место 

                      Горданић Дуња VI2    III   место 

                      Радић Урош  VI1    III   место 

  VII разред:  Вујановић Ђорђе  VII1    II  место                  

                       Ивановић Михајло   VII1    III   место   

  VIII разред:  Самарџић Ксенија  VIII2    I   место

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Окружном такмичењу из математике: 

   IV разред:   Ајла Кодрић IV2    II  место

                       Сара Смиљанић IV2    похваљена за остварено ранг место на такмичењу                        

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу из биологије: 

  V разред:     Пантелић Милан  V1    III   место

  VI разред:  Томић Јелена  VI2    III   место  

                      Горданић Дуња   VI2   III   место 

                      Пантелић Ивана VI1    III   место 

                      Катановић Катарина  VI1    III   место 

  VII разред:  Вујковић Милица  VII1    I  место                  

                       Средојевић Ања   VII2    III   место   

  VIII разред:  Спасојевић Михајло  VIII       III   место

                       

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу: 

  Књижева олимпијада:

  1.  Вујковић Милица  VII1    I  место                  

   2. Антонић Бојана  VII2    III   место   

                       

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу из историје: 

  V разред:    Јевтић Емилија  V2    III   место  

                       Живановић Николина  V1    III   место 

                      Пантелић Милан  V1    III   место

  VI разред:  Пашић Никола  VI1    II   место   

                      Николић Тијана   VI2   II  место

  VII разред:  Вујковић Милица  VII1    III   место 

                      Липовац Вук   VII1    III   место 

                       Секулић Петар   VII1    III   место   

  VIII разред:  Николић Алекса  VIII2    I   место   

                        Радић Милан  VIII2     I   место   

                         Зељковић Илија  VIII2   II   место 

   

 • Обавештавају се ученици да од данас искључиво користе улаз из школског дворишта. Ученици не могу више више да улазе у школу на главни улаз.

  Тоалети су за дечаке у приземљу, а за девојчице на спрату.

 • 15. марта 2018. године  у 10.00 часова  89 ученика млађих разреда такмичиће се на међународном математичком такмичењу  ,,Кенгур без граница''. Основни циљ такмичења је популаризација математике, повећање интересовања за математику и природне науке, као и степена логичког и комбинаторног мишљења, разумевања текстова и примене стеченог математичког знања.

    Ученици 3. и 4. разреда  су решавали  24 задатке  за 75 минута и за њих су задаци подељени по тежини на групе пo 8 задатака.

  Ученици 1. и 2. разреда имали су  18 занимљивих задатака, подељених у три групе по 6 задатака, а решавали су их 60 минута.

 •  Дан школесепрославља учетвртак, 15. марта 2018. године.

   Приредба ће се одржати у1245 часова у Дому културе.

   Часови су скраћени.

  Ученицима честитамо Дан школе и желимо им пуно успеха у току школске године.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на такмичењима:

  1. Окружно такмичење из физике:   Томић Милош  VIII1    II   место

   

  2. Општинском такмичењу из географије: 

  VII разред:  Вујковић Милица  VII1    I   место 

                        Николић Ана   VII2    III   место  

  VIII разред:  Радић Милан  VIII2    III   место   

                         Пантелић Немања   VIII1   III   место 

   

  3. Упозоравају се ученици да без дозволе одељенског старешине, дежурног наставника, педагога или директора не напуштају школско двориште док им тарје настава.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на општинским  такмичењима:

  1. Енглески језик:   III   место:  Ивановић Анастасија  VIII1    

                                   III   место:  Томић Милош  VIII1    

   

  2. Хемија:    VII разред:  Вујковић Милица  VII1    I   место 

                                             Липовац  Вук    VII1    II   место  

                        VIII разред:  Николић Алекса  VIII2    I  место   

                                              Радић Милан   VIII2   II  место 

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу из математике:

  III разред:  Кесер Селена III   I место 

       IV разред:  Анђела Тошић  IV1    I   место

                            Сара Смиљанић IV2    II   место

                      Ајла Кодрић IV2    III   место

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу из физике:

   

  VI разред:  Томић Јелена VI   I место и

  VIII разред:  Томић Милош  VIII1    I   место

 • Обавештавају се ученици да неће бити наставе у четвртак,  15. фебруара  и петак, 16. фебруара 2018. године    поводем

  Дана државности Републике Србије.

 • Прво полугодиште  завршава се у среду, 31.01.2018. године.

  Друго  полугодиште  почиње у понедељак, 12. фебруара 2018. године.

   

  Обавештавамо ученике да је

  - у уторак,13.02.- распоред часова од четвртка 

  - у среду,  14.02. - распоред часова од петка

    Ученицима желимо да пријатно и садржајно проведу зимски распуст.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује:

  - мушку одбојкашку екипу  за освојено II  место  и 

   

  - женску одбојкашку екипу  за освојено III место на   Међуокружном првенству  у одбојци.

 • Пррограм прославе школске славе: 

  - Приредба почиње у 830 часова у школском холу

  -Ломљење славског колача у 11 часова

  Ученицима честитамо школску славу-Светог Саву

 • Сви ученици четвртог разреда који су 21.01.2018. године отпутовали на рекреативну наставу, безбедно су стигли на одредиште.

  • IMG-2f17dba65e4df563cd8c3e680cdb6d53-V
  • IMG-5d04590eb0980928421c36f1552b23be-V

   

 • Обавештавају се ученици да неће бити наставе од понедељка,  1. јануара 2018. године до понедељка, 8. јануара 2018. године.

  Настава  почиње у уторак, 9. јануара 2018. године.

  Ученицима честитамо новогодишње и божићне празнике.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује 

   

  женску  и мушку одбојкашку екипу

   

    за освојено I  место на Окружном такмичењу у одбојци.

 • Позивамо вас на Концерт  народних песама и игара у извођењу КУД ,,Крива Река''  Беривојце,  код Косовске Каменице и фолклорне  секције  Библиотеке ,,17. септембар'' Мали Зворник.

  Концерт ће се одржати у суботу, 23.децембра 2017. године у 1830 часова  у Дому културе. Улаз је бесплатан.

  Позивамо ученике да, са члановима  својих породица, дођу  у што већем броју, да уживају  у програму који су  припремили њихови вршњаци са Косова.

 •   Окружно такмичење основних школа  у одбојци  које су биле прваци у својим општинама-градовима, одржано је у Владимирцима. Учествовало је 8  женских  екипа  (Шабац, Богатић, Владимирци, Коцељева, Крупањ, Лозница, Љубовија и Мали Зворник) и 6 мушких екипа (Шабац, Лозница, Владимирци, Коцељева, Богатић и Мали Зворник) са округа.  Наши ученици су у женској и у мушкој конкуренцији, након целодневног такмичења, освојили прва места и пласирали се на Међуокружно такмичење.

  IMG 8f7a090c7ec61c9a8642605680f1d716 V

  IMG 743809e9bd872b93c30e9f1c8d2b366b V

  IMG a15e1946c0c8367339f6cf5b47795aa4 V

  IMG 9253857fdcb587ebf616112f2f2bca80 V 3

  IMG 9253857fdcb587ebf616112f2f2bca80 V 4

 • Упозоравају се ученици да, због невремена које још траје, не излазе без преке потребе напоље, као и да не иду у унутрашње  школско двориште и двориште поред сале, због могуће опасности.

  Тоалете користити на спрату.

  Сваки излазак ( самостални)  из школе пријавити дежурном ученику и наставнику.

 • На општинском такмичењу у одбојци учествовале су:

  ОШ ,,Браћа Рибар'' Борина,

  ОШ ,,Стеван Филиповић'' Радаљ,

  ОШ ,,Бранко Радичевић'' Мали Зворник и

  ОШ ,,Милош Гајић'' Амајић.

   

  Пласман:
  1. место ОШ ,,Бранко Радичевић'' Мали Зворник
   
  IMG 20171208 112121 640x480 640x480
   
   
  2. место ОШ ,,Стеван Филиповић Радаљ
  Radalj 640x360
   
   
   
   
  3. место ОШ ,,Браћа Рибар'' Борина 
  Borina 640x370
   
   
   
  ОШ ,,Милош Гајић'' Амајић
  Amajic 640x480
 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује  женску екипу  за освојено ПРВО место на Општинском такмичењу у одбојци.

 • Обавештавају се ученици да чувају своје месечне карте за пут од куће до школе, јер се убудуће неће издавати дупликати уколико се изгуби или оштети месечна карта.

 • Обавештавају се ученици да ће, због лошег времена, у наредном периоду користити тоалете на спрату. Први је мушки тоалет, а други ( до дворишта) женски тоалет.

   

  Строго се забрањује ученицима да излазе из школског дворишта за време часова и одмора, без одобрења одељенског старешине, наставника, педагога или директора школе

 • Ненаставни дани су у четвртак, 9.11. и петак, 10.11. 2017. године. Настава се наставља  у понедељак 13.11.2017. године.

 • Јесењи крос ће се одржати у среду, 11. 10. 2017. године по следећем распореду:

                   -10 часова ученици   I   -  IV  разреда 

                   -1130   ученици  V - VIII разреда

   

   

  Часови су скраћени у среду.

 • Најуспешнији ученици  на  ликовном конкурсу на тему Ја и моји пријатељи- свих генерација″:

   

  1. Михаило Милошевић I1

  2. Сергеј Петровић  I2

  3. Јана Зељић  I1

  IMG 20171006 144927 1 480x640

  IMG 20171006 144920 1 480x640

  IMG 20171006 144913 1 480x640

   

  1. Растко Дрљача  II2

  2. Вук Хајдуковић  II2

  3. Сара Мијатовић  II2

  IMG 20171006 144859 480x640

  IMG 20171006 144851 480x640

  IMG 20171006 144841 480x640

   

   

  1. Немања Којић  III1

  2. Лука Јовановић  III2

  3. Вања Антонић  III2

  IMG 20171006 144811 480x640

  IMG 20171006 144758 480x640

  IMG 20171006 144750 480x640

   

  1. Лана Зељковић  IV2

  2. Јелена Милошевић  IV1

  3. Анђела Тошић  IV1

  IMG 20171006 144714 480x640

  IMG 20171006 144727 480x640

  IMG 20171006 144740 480x640

   

   

  Најуспешнији ученици  на  литерарном конкурсу на тему Ја и моји пријатељи- свих генерација″:

   

  1.Тедора Спасојевић  I1

  2.Ема Шахмановић   I1

  3.Лука Стевановић  I1

   

  1. Данило Марковић  IV1

  2. Лана Зељковић   IV2

  3. Сара Младеновић   IV2

  IMG 20171006 144648 480x640

  IMG 20171006 144657 480x640

  IMG 20171006 144706 480x640

   

   

   

  1. Дуња Горданић  VI2
  2. Анђелија Бабић  VII2
  3. Валентина Јевтић V1   и  Емилија Јевтић  V2

   

  IMG 4489 480x640

  IMG 4490 480x640

  IMG 4491 480x640

  IMG 4492 480x640

   

  Првацима  су на свечаној приредби уручене ''Добродошлице'' и беџеви и на тај начин су и они постали чланови Дечјег савеза Србије.

   

   

 • ″Добра играчка″- ревије ручно прављених играчака и других производа-колача, честитки, традиционална јела...поклањамо, размењујемо и продајемо!

  medenjaci 640x480

  IMG 20171004 110428 640x480

  IMG 20171004 110008 640x480

  IMG 20171004 105938 640x480

  IMG 20171004 105931 640x480

  IMG 20171004 105835 640x480

  IMG 20171004 104604 640x480

  20171004 112614 480x640

  IMG 20171004 104600 640x480

  IMG 20171004 104644 640x480

  IMG 20171004 114127 480x640

  IMG 20171004 114222 480x640

  IMG 20171004 114321 640x480

  IMG 20171004 114134 480x640

   

 • Играмо  старе традиционалне игре: 

   

  Јакове, где си?

  Жмурке у ластишу

  Трокиш

  Јелечкиње, барјачкиње

  Пошто секо млеко?

   

  ластиш

  секо

  трокиш

  ј б

  IMG 20171003 113020 480x640

  IMG 20171003 113009 480x640

   

 • Европски дан језика прославили су данас и ученици наше школе промовишући савремене европске токове у оквирима толеранције и поштовања језичке и културне шароликости.

   

  Европски дан језика

 • План активности За Дечју недељу од 02. до 08. Октобра 2017.године

  Градимо мостове међу генерацијама

  ЗА РАДОСТ СВАКОГ ДЕТЕТА

  ПОНЕДЕЉАК2.10.2017.

  *Играмо се и цртамо ! (на бетонском игралишту кредама у боји  , на плакатима у учионицама)

  * Играмо се и помажемо -прикупљање  играчака и књига ,траје током целе Дечје недеље

  *Ликовни и литерарни конкурс на темуЈа и моји пријатељи- свих генерација

  (3 најбоља рада ће бити награђена и објавиће се на школском сајту)

  *Током трајања Дечје недеље,биће активна  он-лине интернет изложба чоја ће тема такође  битиЈа и моји пријатељи- свих генерација

  УТОРАК 3. 10.2017.

  *Спортски дан  (организовање разних штафетних игара између разреда )

  *Показујемо другарима  старе традиционалне игре


                                         СРЕДА
  4.10.2017.

  *Позоришна представа  (у Дому културе)

  *″Добра играчка″-Ревије ручно прављених играчака и других производа-колача, честитки,традиционална јела...(креативне радионице и продајна изложба)

   
                                         ЧЕТВРТАК
  5.10.2017.

  *Маскенбал

  *Мали заједнички међугенерацијски  ручак у одељењима

  ПЕТАК6.10.2017.

  *Свечани пријем првака у Дечији савез:

  * Дружење са првацима -приредба

  *Дељење беџева и добродошлица

  *Изложба најуспешнијих радова

  dn

 • 1. Примећено је да се све више и чешће уништава школски намештај , а највише клупе. Уколико се открије ко је начинио штету, ученик и његови родитељи ће платити нову клупу.

   

  2. Ходником није пожељно ни дозвољено трчање, нарочито када је под клизав; ученици могу пасти и озбиљно се повредити ( што се већ дешавало протеклих седмица)

   

  3. Док су у функцији само главна  улазна врата у школи, молимо ученике да се придржавају правила лепог понашања и да они који улазе сачекају све који излазе из школске зграде у том тренутку.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује екипу школе - пионири за освојено  прво место на такмичењу у излову рибе удицом на пловак.

 • Прво полугодиште почиње у петак, 1. септембра 2017. године.

  За ученике  III и IV разреда и ученике од V-VIII настава почиње у 7:45, а за ученике  I  и II разреда у  11:20. 

 • Друго полугодиште школске 2016/2017. године завршава се  у уторак, 13.06.2017. године.

   

  Подела ђачких књижица и сведочанстава је у  среду, 28. јуна 2017. године

  - за узраст од I до IV  разреда у 9 часoва  

  - за узраст од  V до VII  разреда од 10 часова

   

  Ученицима желимо да пријатно и садржајно проведу летњи распуст.

 • 12. јуна 2017.  нашу школу посетили су будући прваци и њихови васпитачи  из предшколске установе ,,Црвенкапа''. Њима су ученици приредили интересантан програм, обишли су школу, играли се  и дружили.bprvaci

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује

  Ивановић Анастасију VII 1 

   за освојено III место  на републичкој смотри талената за рад из енглеског језика. 

   

 • Осмаци ће полагати завршни испит у фискултурној сали Средње школе Мали Зворник:

   

   - тест из српског (матерњег) језика-среда-14.06. од 9-11 ч

   - тест из математике-четвртак-15.06. од 9-11 ч

   - комбиновани тест-петак-16.06. од 9-11 ч

   

  КАЛЕНДАР АКТИВНОСТИ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЗАВРШНОГ ИСПИТА ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017. ГОДИНУ И УПИСА УЧЕНИКА У СРЕДЊУ ШКОЛУ ЗА ШКОЛСКУ 2017/2018. ГОДИНУ

   

   

  Списак образовних профила – Средња школа Мали Зворник:

  srednja

 • На инсистирање директорке школе, а у прилог безбедности ученика, постављено је ,,криво огледало'' на магистралном путу  на улазу у школско двориште и урађен је ,,лежећи полицајац'' на споредном путу који пролази поред школе у близини аутобуске станице.

   

   

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на  Окружном такмичењу  ,,Шта знаш о саобраћају'':  

   

  А) Горданић Дуња 2    освојено   II место  

  Б) Екипа општине Мали Зворник за освојено    III место  у екипној конкуренцији

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на  такмичењима:

   

  А) Успех на Регионалној смотри таленатта и пласман на Републичку смотру:

          1) Ивановић Анастасија  VII 1 

              Томић Милош VII 1     II место из енглеског језика

          2) Станковић Николина VII 2     III место из физике  

          3) Матић Катарина VIII2    и Јокић Емилија  VIII2   II место  из историје  

   

  Б) женску одбојкашку екипу за освојено II место на Првомајском турниру

   

 • У понедељак, 1. маја и уторак, 2. маја 2017. године  неће бити наставе.

  Ученицима честитамо првомајске празнике.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на  такмичењима:

  1. Окружно такмичење из биологије:

       Вујановић Ђорђе  VI1     Iместо

  2. Окружно такмичење рецитатора:

        Ђукић Лена  IV2     (пласман у финале)

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на  такмичењима:

   

  1. Окружно такмичење из историје:

   

       Вук Липовац  VI1     Iместо 

   

  2. Општинско такмичење ,,Шта знаш о саобраћају'' и пласман на Окружно такмичење:

      Николић Николина VIII 1       I   место

      Горданић Дуња   V2   II   место

      Јасиковац Филип  VII 2   II   место

   

   

   Екипа школе освојено  II   место

 • Пролећни распуст почиње у четвртак, 13.04.2017. године и завршава се у понедељак, 17.04.2017. године.

  Ученицима и њиховим породицама честитамо ускршње празнике.

 • Министарство просвете науке и технолошког развоја обезбедило је средства за финансирање радова на енергетској санацијиОШ,,БранкоРадичевић'' уМаломЗворнику на основу Споразума о зајму потписаног између Републике Србије и Немачке развојне банке - KfW , а у оквиру финансијске сарадњеРепублике Немачке са Републиком Србијом, кроз имплементацију пројекта,,Енергетска ефикасност у јавним зградама''. У зграду  ОШ ,,Бранко Радичевић'' уМаломЗворнику инвестирано је 237.349,38 евра у радове на термоизолацији фасаде са заменом олука, на замени фасадне столарије, на термоизолацији кровова, на замени кровног покривача на крову изнад радионице, на уградњи савременеLED  расвете и противпаничног осветљења, на реконструкцији топлотне подстанице, на уградњи система за централну регулацију температуре воде у систему грејања, на уградњи пумпи са променљивим протоком воде, на уградњи радијаторских вентила са термостатским главама,на замени постојећихоребрених цеви за грејање радијаторима у фискултурној сали и помоћним просторијама, на уградњи нових радијаторских вентила са термостатском главама, на инсталирању новог цевног развода система грејања у приземљу.

   ОпштинаМали Зворник је учествовала у реализацији пројекта са око 21 500 евра кроз финансирању радова на бојењу зидова у спортској сали и радионицама и постављању паркета у фискултурној сали

  Презентација

  Како одговорно користити енергију

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на  такмичењима:

    1)  Пантелић Немања  VII1     Iместо  на Окружном такмичењу из географије

   2) Савић Сандра     VIII 1       I   место  на Окружном такмичењу из шпанског језика

  Ученици су се пласирали на републичко такмичење.

 •   

  Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за пласман за Oкружно  такмичење рецитатора:

  Јевтић Валентина IV1

  ЂукићЛена   IV2

     

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу из српског језика:

    1.  Горданић Дуња  V2     III   место 

   2. Николић Тијана   V2     III   место

   3. Вујановић Ђорђе   VI 1    III   место

   4. Томић Милош        VII1     III   место

   5. Милић Кристина VII2      III   место

 •            Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује:

                        1. женску одбојкашку екипу за освојено  III   место  на Окружном такмичењу

                       2. Ученике  VII и   VIII  разреда за постигнути успех на Општинском такмичењу из географије:

  VII разред:     Радић Милан VII2       I   место

                           Томић Сандра VII1     IIместо

                           Пантелић Немања  VII1     IIместо

  VIII разред:    Пантић Анастасија   VIII1     IIместо

 • 16. марта 2017. године  у 10.00 часова  80 ученика млађих разреда такмичило се на међународном математичком такмичењу  ,,Кенгур без граница''. Основни циљ такмичења је популаризација математике, повећање интересовања за математику и природне науке, као и степена логичког и комбинаторног мишљења, разумевања текстова и примене стеченог математичког знања.

    Ученици 3. и 4. разреда  су решавали  24 задатке  за 75 минута и за њих су задаци подељени по тежини на групе пo 8 задатака.

  Ученици 1. и 2. разреда имали су  18 занимљивих задатака, подељених у три групе по 6 задатака, а решавали су их 60 минута.

   

 •      Дан школе прослављамо у среду, 15. марта 2017. године.

       Приредба у Дому културе биће одржана у среду, 15. марта у 13 часова.

       Тога дана су скраћени часови

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу из биологије:

    VI разред:             1. Вујановић Ђорђе   VI 1     I   место

                                       2.  Ивановић Михаило  VI1   II   место

                                       3.  Џуздановић Ајдин     VI2     III   место   

   

    V разред:               1. Урош Радић   V1   II  место

                                       2.   Томић Јелена     V2   II   место    

                                        3.  Горданић Дуња  V2     III   место 

                                        4.   Лукић Ивана     V2    III   место                          

                                       5.   Пантелић  Ивана     V1  III   место   

   

   VIII разред:           1.   Ристић  Емилија Јокић   VIII 2     

                                              

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Oпштинскoм такмичењу из историје:

    V разред:              1. Тијана Николић    V2     I   место

                                       2. Андреј Николић  V1   II   место

                                       3. Урош Радић   V1   III  место

    VI разред:             1. Вук Липовац     VI 1     I   место

                                       2.  Милица Вујковић  VI1   II   место

    VII разред:           1. Илија Зељковић     VII 2     III   место

                                       2. Aлекса Николић     VII 2     III   место    

                                        3. Милан Радић     VII 2     III   место                       

   VIII разред:           1.   Емилија Јокић   VIII 2     I   место

                                       2.  Катарина Матић  VIII2     II   место 

                                        3. Његош Пантић     VIII2     II   место    

                                        4. Валентина Јевтић   VIII 1  II   место                

                                               

   

 • Ученици трећег и четвртог разреда наше школе у суботу  су допутовали на Тару,  где ће боравити наредних седам дана. Смештени су у хотелу Оморика. Хотел је стари, али веома чист и уредан. Ученицима је свакодневно доступан базен,спортски терени,забавни парк, билијар столови, столови за стони тенис...Храна је изврсна. Сви су за  сада здрави и задовољни..

   

   

 •  Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на општинским такмичењима:

  А) хемија:  1. Јокић Емилија    VIII2     I   место

                              2.Јевтић Валентина   VIII1  II   место

  Б) шпански језик:   Савић Сандра     VIII 1    III   место

 •  Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на општинском такмичењу из математике:

  III  разред:  1. Ајла Кодрић    III2     I   место

                              2. Смиљанић Сара    III2    II   место

  IV разред:   1.  Пантелић  Милан    IV1    I  место

                     2. Јанковић Оља        IV2 II   место 

                          3. Милић Алекса        IV2    II   место

 • На окружном такмичењу основних школа нашашкола је освојила 1. место у одбојци-девојчице у јакој конкуренцији уз тешке партије игре, надметања и недостатка у екипи Валентине Јевтић и пласиралe  се на Међуокружно такмичење.

  Такође на такмицењу су учествовали и децаци нашешколе који су били у прилици да прођу у финале где их је у томе омео мањак спортске среће и раније испадање из такмичења.

  Честитке свим учесницима!

   

   

   

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на општинском такмичењу из физике:

     Вујановић Ђорђе  VI1     I   место

  и

    Томић Милош        VII I  место

 • Обавештавају се ученици да због Дана државности Републике Србије  неће бити наставе у среду, 15. 02. и четвртак 16. 02. 2017.  године.  Петак ,  17. 02. 2017.  године је наставни дан. 

 •   Прво полугодиште школске 2016/17. године завршава се у уторак, 31.01.2017. године.

    Зимски распуст траје до петка, 10.02.2017. године.

    Настава у другом полугодишту  почиње у понедељак, 13. фебруара 2017. године.

    Ученицима желимо да пријатно и садржајно проведу зимски распуст.

 •  Школска слава - Свети Сава је у петак, 27. јануара 2017. године.

  Програм прославе:

  - 1000приредба у Дому културе

  -1100 сечење славског колача и послужење у холу школе

  Ученицима честитамо школску славу-Светог Саву.

  Обавештавају се ученици да су понедељак, 30.01. и уторак, 31.01.2017. године наставни дани ( по распореду часова од понедељка и уторка).

 •  Министар просвете Младен Шарчевић је дао званично саопштење о продужењу распуста 9. и 10. јануара 2017. године.

   Потребно је да 9. јануара прикупимо податке  колико ученика због грипа неће моћи да присуствује настави од 11. јануара 2017. године.

   Родитељи чија су деца болесна треба да обавесте одељенске старешине  до 10 сати 9.1.2017. године.


 •  Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује женску одбојкашку екипу  за освојено 1.  место на Општинском одбојкашком  такмичењу.

 •    На општинском такмичењу у одбојци, нашашколска екипа је савладала екипу Борине у финалу и освојила 1. место на општинскомшколском такмичењу.

   

   

   

 •  Обавештавају се ученици да  неће бити наставе од понедељка, 2. јануара до петка 6. јануара 2017. године. Настава почиње у понедељак ,  9. јануара  2017.  године. 

   Ученицима честитамо новогодишње и  божићне празнике.

 • Ученици осмих разреда направили су еко-јелку од рециклираног материјала.

  Користили су чепове и сијалице.

 • Субота, 10. децембар 2016. године је наставна.

  Настава ће се одржати по распореду од петка ( часови су скраћени).

 • Од данас ( среда, 30. новембра) ученицу улазе у школу искључиво на улазе из школског дворишта.

  Главни улаз је за наставнике, родитеље, посетиоце и др.

 •   26.11. одржано је Општинско такмичење школа у малом фудбалу.

    Наша школа је била домаћин. Све подручне школе су учествовале. Учесници су били задовољни организацијом . 

  Пласман:
  3.место ОШ "Стеван Филиповић" Радаљ
  2.место ОШ "Милош Гајић" Амајић
  1.место ОШ "Никола Тесла" Велика Река 

   

   

   

 • Субота, 26. новембар 2016. године је наставна.

  Настава ће се одржати по распореду од четвртка.

 • Безбедност деце на интернету

   

  Материјал који се налази овде настао је у оквиру пројекта Безбедност деце на интернету суфинансираном од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије реализованом од стране Удружења грађана Ветрењача.

   

  Допис школама

   

  Упутство

   

  Aнимације настале у оквиру пројекта Безбедност деце на интернету

   

  ............................................

   

  Приручници...

   

   

  Приручник за примену посебног протокола за заштиту деце и ученика од насиља

  Правилник о протоколу поступања у установи у одговору на насиље, злостављање и занемаривање

  Приручник за родитеље

  Нивои реаговања и различити облици насиља

  Правила понашања у одељењу, учионици, школи

  ....................................................................................................................................................................... 

  Нивои насиља

  Први ниво – ситуације које се дешавају између деце/ученика а углавном их решава наставник/васпитач/одељенски старешина самостално.

  Други ниво – ситуације које разрешава наставник/ васпитач/одељенски старешина у сарадњи са Школским тимом у оквиру унутрашње мреже.

  Трећи ниво – ситуације у којима је неопходно, поред тима, укључивање спољашње мреже, односно других институција

  Примери ситуација насиља по нивоима, а за све облике насиља, дати су у Приручнику за примену Посебног протокола.

   

  ....................................................................................................................................................................

  Примена реституције

   

  КАРАКТЕРИСТИКЕ РЕСТИТУЦИЈЕ

  1. Задовољавајућа надокнада оштећеном
  2. Уложен труд починитеља
  3. Мала вероватноћа да ће се грешка поновити
  4. Повезаност са подручјем, облашћу у којој је грешка учињена
  5. Повезаност са вишим животним уверењима
  6. Оснажује /јача особу која је погрешила
  7. Нема отпора код оног ко помаже да се дође до реституције
  8. Одсуство критике, кривице, љутње

  ............................................................................................................................................................................

   

  Делови из ЗОСОВ, Службени гласник 72/09, чл. 43, 44, 45,  112, 113, 114, 115

   

  Правила понашања у установи

  Члан 43.

  У установи се негују односи међусобног разумевања и уважавања личности деце, ученика, запослених и родитеља.

  Запослени имају обавезу да својим радом и укупним понашањем доприносе развијању позитивне атмосфере у установи.

  Понашање у установи и односи деце, ученика, запослених и родитеља уређују се правилима понашања у установи.

  Забрана дискриминације

  Члан 44.

  У установи су забрањене активности којима се угрожавају, ома-ловажавају, дискриминишу или издвајају лица, односно групе лица, по основу: расне, националне, етничке, језичке, верске или полне припадности, физичких и психичких својстава, сметњи у развоју и инвалидитета, здравственог стања, узраста, социјалног и културног порекла, имовног стања, односно политичког опредељења и подстицање или неспречавање таквих активности, као и по другим основима утврђеним законом којим се прописује забрана дискриминације.

  Под дискриминацијом лица или групе лица сматра се свако непосредно или посредно, на отворен или прикривен начин, искључивање или ограничавање права и слобода, неједнако поступање или пропуштање чињења, односно неоправдано прављење разлика повлађивањем или давањем првенства.

  Не сматрају се дискриминацијом посебне мере уведене ради постизања пуне равноправности, заштите и напретка лица, односно групе лица која се налазе у неједнаком положају.

  Ближе критеријуме за препознавање облика дискриминације од стране запосленог, ученика или трећег лица у установи, заједнички прописује министар и министар надлежан за послове људских права.

  Забрана насиља, злостављања и занемаривања

  Члан 45.

  У установи је забрањено: физичко, психичко и социјално насиље; злостављање и занемаривање деце и ученика; физичко кажњавање и вређање личности, односно сексуална злоупотреба деце и ученика или запослених.

  Под насиљем и злостављањем подразумева се сваки облик једанпут учињеног или понављаног вербалног или невербалног понашања које има за последицу стварно или потенцијално угрожавање здравља, развоја и достојанства личности детета и ученика или запосленог.

  Занемаривање и немарно поступање представља пропуштање установе или запосленог да обезбеди услове за правилан развој детета и ученика.

  Установа је дужна да одмах поднесе пријаву надлежном органу ако се код детета или ученика примете знаци насиља, злостављања или занемаривања.

  Под физичким насиљем, у смислу става 1. овог члана, сматра се: физичко кажњавање деце и ученика од стране запослених и других одраслих особа; свако понашање које може да доведе до стварног или потенцијалног телесног повређивања детета, ученика или запосленог; насилно понашање запосленог према деци, ученицима или другим запосленим, као и ученика према другим ученицима или запосленим.

  Под психичким насиљем, у смислу става 1. овог члана сматра се понашање које доводи до тренутног или трајног угрожавања психичког и емоционалног здравља и достојанства детета и ученика или запосленог.

  Под социјалним насиљем, у смислу става 1. овог члана сматра се искључивање детета и ученика из групе вршњака и различитих облика социјалних активности установе.

  У установи је забрањен сваки облик насиља и злостављања из става 2. овог члана од стране ученика, његовог родитеља, односно старатеља или одраслог, над наставником, васпитачем, стручним сарадником и другим запосленим.

  Због повреде забране из става 8. овог члана против родитеља, односно старатеља детета или ученика покреће се прекршајни, односно кривични поступак.

  Протокол поступања у установи у одговору на насиље и злостављање, садржај и начине спровођења превентивних и интервентних активности, услове и начине за процену ризика, начине заштите од насиља, злостављања и занемаривања, прописује министар.

  Ближе услове о начинима препознавања невербалних облика злостављања деце и ученика од стране запосленог за време неге, одмора и рекреације и других облика васпитно-образовног рада, прописује министар.

  Обавезе ученика

  Члан 112.

  У остваривању својих права ученик не сме да угрожава друге у остваривању права.

  Ученик има обавезу да:

       1) редовно похађа наставу и извршава школске обавезе;

       2) поштује школска правила, одлуке директора и органа школе;

  3) ради на усвајању знања, вештина и вредносних ставова прописаних школским програмом, прати сопствени напредак и извештава о томе наставнике и родитеље, односно старатеље;

  4) у поступку оцењивања покаже своје стварно знање без коришћења разних облика преписивања и                           других недозвољених облика помоћи;

        5) не омета извођење наставе и не напушта час без претходног одобрења наставника;

        6) поштује личност других ученика, наставника и осталих запослених у школи;

        7) благовремено правда изостанке;

        8) чува имовину школе и чистоћу и естетски изглед школских просторија;

        9) стара се о очувању животне средине и понаша у складу са правилима еколошке етике.

  Одговорност ученика

  Члан 113.

  Са учеником који врши повреду правила понашања или се не придржава одлука директора и органа школе, неоправдано изостане са наставе пет часова, односно који својим понашањем угрожава друге у остваривању њихових права, школа је дужна да, уз учешће родитеља, односно старатеља ученика, појача васпитни рад активностима: у оквиру одељенске заједнице, стручним радом одељењског старешине, педагога, психолога, посебних тимова, а када је то неопходно да сарађује са одговарајућим установама социјалне, односно здравствене заштите на промени понашања ученика.

  Ученик може да одговара за лакшу повреду обавезе утврђену општим актом школе, за тежу повреду обавезе која је у време извршења била прописана овим или посебним законом и за повреду забране из чл. 44. и 45. овог закона.

  Теже повреде обавеза ученика јесу:

  1) уништење, оштећење, скривање, изношење, преправка или дописивање података у евиденцији коју води школа или друга организација, односно орган;

  2) преправка или дописивање података у јавној исправи коју издаје школа или орган, односно исправи коју изда друга организација;

     3) уништење или крађа имовине школе, привредног друштва, предузетника, ученика или запосленог;

  4) подстрекавање, помагање, давање ученику и употреба алкохола, дувана, наркотичког средства или психоактивне супстанце;

     5)  уношење у школу или другу организацију оружја или другог предмета којим може да угрози или повреди друго лице;

     6) свесно непридржавање правила и мера безбедности ученика;

     7) употреба мобилног телефона, електронског уређаја и другог средства у сврхе којима се угрожавају права других или у сврхе преваре у поступку оцењивања;

     8) неоправдано изостајање са наставе најмање 35 часова и учестало чињење лакших повреда обавеза.

  Ученик, родитељ односно старатељ одговара за материјалну штету коју ученик нанесе школи, намерно или из крајње непажње, у складу са законом.

  Васпитно-дисциплински поступак

  Члан 114.

  Васпитно-дисциплински поступак је хитан и покреће се закључком директора. Закључак садржи податке о ученику, опис теже повреде обавезе ученика, односно забране из чл. 44. и 45. овог закона, време, место и начин извршења повреде и одговарајуће доказе.

  Закључак из става 1. овог члана доставља се ученику, односно његовом родитељу или старатељу, одељенском старешини, стручним сарадницима, односно одговарајућем стручном тиму.

  Ученик мора бити саслушан, а ако је малолетан, уз присуство родитеља.

  Васпитно-дисциплински поступак води се применом правила општег управног поступка и окончава се решењем.

  Васпитне и васпитно-дисциплинске мере и правна заштита ученика

  Члан 115.

  За повреду обавезе, односно забране прописане овим законом, могу да се изрекну мере, и то:

       1) за лакшу повреду обавеза ученика, васпитна мера – опомена, укор одељењског старешине или укор одељењског већа, у складу са општим актом школе;

       2) за тежу повреду обавеза ученика, васпитно-дисциплинска мера – укор директора и укор наставничког већа, а за ученика средње школе и искључење ученика из школе, односно школе са домом;

       3) за учињену повреду забране из чл. 44. и 45. овог закона, васпитно-дисциплинска мера:

          (1) премештај ученика од петог до осмог разреда у другу основну школу на основу одлуке наставничког већа, уз сагласност родитеља, односно старатеља;

          (2) престанак својства ученика средње школе у тој школској години, без права на наставак образовања у истој школи, а ученику смештеном у школи са домом – престанак својства ученика у школи и права на смештај у дому у тој школској години, без права на наставак образовања у истој школи и смештај у истом дому.

  Васпитна мера изриче се ученику за лакшу повреду обавезе из става 1. тачка 1) овог члана, без вођења васпитно-дисциплинског поступка.

  Мера из става 1. овог члана може да се изрекне ученику ако је школа претходно предузела неопходне активности из члана 113. став 1. овог закона.

  Ако школа није претходно предузела неопходне активности из члана 113. став 1. овог закона, предузеће их пре изрицања мере.

  Када предузете активности доведу до позитивне промене понашања ученика, обуставиће се поступак, осим ако је учињеном повредом забране из чл. 44. и 45. озбиљно угрожен интегритет другог лица.

  Мера из става 1. тач. 2) и 3) овог члана изриче се ученику након спроведеног васпитно-дисциплинског поступка и утврђене одговорности.

  Васпитна и васпитно-дисциплинска мера изричу се у школској години у којој је учињена повреда обавезе ученика.

  Ученику се смањује оцена из владања због изречене васпитно-дисциплинске мере, али се понашање ученика прати и оцена се поправља када дође до позитивне промене у његовом понашању.

  Када малолетан ученик изврши повреду обавезе, односно забране из чл. 44. и 45. овог закона, школа одмах обавештава родитеља, односно старатеља и укључује га у одговарајући поступак.

  Наставничко веће доноси одлуку о васпитно-дисциплинској мери искључења ученика из средње школе, а директор решење о искључењу ученика из школе.

  Ученик, његов родитељ, односно старатељ има право да поднесе жалбу школском одбору на изречену васпитно-дисциплинску меру за извршену тежу повреду обавезе ученика или за повреду забране из чл. 44. и 45. овог закона, у року од три дана од дана достављања решења о утврђеној одговорности и изреченој мери.

  Школски одбор решава по жалби из става 10. овог члана у року од 15 дана од дана достављања. Жалба одлаже извршење решења директора.

  Против другостепеног решења о изреченој мери искључења ученика из средње школе или школе са домом, ученик, његов родитељ, односно старатељ има право на судску заштиту у управном спору.  

  ................................................................................ 

  Вредности које негујемо у школи:

  1.   знање
  2. безбедност
  3.   љубав
  4.   међусобно уважавање и поштовање
  5.   другарство
  6.   искреност

   

   

  Правила:

  1.   решавамо сукобе разговором
  2.   поштујемо различитости и учимо да будемо толерантни
  3.   пажљиво слушамо саговорника и бирамо речи у разговору
  4.   опрезни смо у игри
  5.   чувамо имовину у нашој школи
 • Наша школа прикључила се пре три године еколошко - хуманитарној акцији прикупљања пластичних чепова коју је покренуло Удружење параплегичара и квадриплегичара "Банат". И ове године, у сарадњи са ученицима средње школе, проследили смо им велику количину чепова.
  Када помогнемо једној особи, нећемо променити читав свет, али ће он тој особи сигурно изгледати лепше. Да ли вам је потребна друга мотивација за сакупљање чепова?
  2
  1
  4
  3
  6
  5
  7 1
   
  8
   
   
   
 •  У  петак, 11.11.2016. године неће бити наставе због обележавања државног празника-Дана примирја у Првом светском рату.

 • Тродневна екскурзија матураната наше школе Мали Зворник -Ниш

   

  Свилајнац, Природњачки музеј 

  IMG 20161028 101925 640x480

   

   

  Ђавоља варош

  IMG 20161029 102915 640x480

   

 • Јесењи крос ће се одржати у среду, 02. новембра 2016. године по следећем рапореду.

  I-IV  разред: 1030

  V-VII разред : 1130

  Часови ће  бити скраћени.

 • Обавештавају се ученици да од понедељка, 24.10.2016. године часови трају 45 минута.

  У првој смени настава почиње у 745, а у другој у 1120часова.

 • Током Дечје недеље ученици млађих разреда су писали и  цртали  на тему ,,Нећу да бригам, хоћу да се играм''.

   

  Награђени литерарни радови на конкурсу организованом поводом Дечје недеље 2016. године

  lit 1

    Миља Спасојевић, 1. место

   

   lit2

    Стефанија Бабић, 2. место

   

  literarni 3. mesto Masa

   Маша Вукић, 3. место

   

  Награђени ликовни радови на конкурсу организованом поводом Дечје недеље 2016. године

  lik1

    Оља Јанковић, 1. место

   

  lik2

    Марија Марковић, 2. место

   

  lik3

         Вук  Хајдуковић,  3. место

 • Теме за предавања која полиција држи ученицима I разреда:

   

  1. Шта ради полиција и заједно против насиља

  2. Безбедност деце у саобраћају

  3. Заштита од опасних материја и природних непогода

  Теме за предавања која полиција држи ученицима IV и VI разреда:

  1. Безбедност деце у саобраћају

  2. Полиција у служби грађана

  3. Насиље као негативна друштвена појава

  4. Превенција и заштита деце од злоупотреба дрога и алкохола

  5. Безбедно коришћење интернета и друштвених мрежа

  6. Превенција и заштита деце од трговине људима

  7. Заштита од пожара

  8. Заштита од техничкотехнолошких и временских непогода

   

  У организацији  СО Мали Зворник и  ПС Мали Зворник  спроведена је акција „  Саобраћајна култура маладих“.  Руководилац саобраћајне секције школе Миле Марјановић  и пет чланова саобраћајне секције петог разредазаустављали су возаче утврђујући  да ли поштују  основна саобраћајна правила.

 •  

  У организацији  СО Мали Зворник и  ПС Мали Зворник  спроведена је акција „  Саобраћајна култура маладих“.  Руководилац саобраћајне секције школе Миле Марјановић  и пет чланова саобраћајне секције петог разредазаустављали су возаче утврђујући  да ли поштују  основна саобраћајна правила.

 • АКТИВНОСТИ НОСИОЦИ АКТИВНОСТИ ВРЕМЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ
  Састанак Школског  тима: подела задужења и  и израда плана активности за школску 2016/2017. Чланови Тима септембар

  Дечја недеља-реализација планираних активности и  промовисање толеранције, ненасиља и поштовања различитости

  Радионице о дечјим правима и насилништву

  учитељи,

  родитељи,

  одељенске старешине,
  стручни сарадници,

  прва недеља октобра
  Сарадња са градском библиотеком одељенске старешине,учитељи током године
  Спортска такмичења ученика-организовање фер плеј турнира наставници физичкогваспитања, ученици и родитељи током године
  Представљање Форум театра Форум театар, обучени наставници задужениза ФТ 2 представе  током године
  Кроз часове грађанског васпитања и ЧОС-аразвијање толеранције, ненасиља и поштовања различитости наставници грађанског васпитања, одељенске старешине, учитељи током године
  Сарадња са родитељима- заједничке радионице учитељи и одељенске старешине -током године
  Сарадња са активима и тимовима у школи Представници актива и тимова , ученици -током године
  Сарадња са Саветом родитеља Родитељи, ОС, учитељи -током године
  Сарадња са Ученичким парламентом ОС, представници Парламента -током године
  Акције Вршњачког тима -обучени наставницизадужени за  ВТ, ученици -током године

  Тим за Школу  без насиља:  

   Ана Мијатовић, Татјана Липовац, Мићо Ковачевић и Гроздана Бурић

 •  

                  ПРВА СМЕНА

  ЧАС време
  ПРВИ ЧАС 7:00-7:45
  мали одмор 7:45-7:50
  ДРУГИ ЧАС 7:50-8:35
  велики одмор 8:35-8:50
  ТРЕЋИ ЧАС 8:55-9:40
  мали одмор 9:40-9:45
  ЧЕТВРТИ ЧАС 9:45-10:30
  мали одмор 10:30-10:35
  ПЕТИ ЧАС 10:35-11:20
  мали одмор 11:20-11:25
  ШЕСТИ ЧАС 11:25-12:10
  мали одмор 12:10-12:15
  СЕДМИ ЧАС 12:15-13:00

                                                                                                             ДРУГА СМЕНА

  ПРВИ ЧАС 11:25-12:10
  мали одмор 12:10-12:15
  ДРУГИ ЧАС 12:15-13:00
  велики одмор 13:00-13:15
  ТРЕЋИ ЧАС 13:15-14:00
  мали одмор 14:00-14:05
  ЧЕТВРТИ ЧАС 14:05-14:50
  мали одмор 14:50-14:55
  ПЕТИ ЧАС  14:55-15:40
     

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • „Нећу да бригам хоћу да се играм“

  ПОНЕДЕЉАК 3.10.2016.

  *Играмо се и цртамо ! (на бетонском игралишту кредама у боји  , на плакатима у учионицама)

  * Играмо се и помажемо: -прикупљање  играчака и књига ,траје током целе Дечје недеље

  *Ликовни и литерарни конкурс на тему Нећу да бригам хоћу да се играм“

  (3 најбоља рада објавиће се на школском сајту или блогу )

  УТОРАК  4.10.2016.

  *Спортски дан  (организовање разних штафетних игара између разреда )


  СРЕДА5.10.2016.

  *Позоришна представа  (у Дому културе)

  -дружење у градској библиотеци


  ЧЕТВРТАК6.10.2016.

  *Разиграни и распевани четвртак  (у холу школе деца певају и играју)

  *Прављење кутије захвалности

  ПЕТАК7.10.2016.

  *Свечани пријем првака у Дечији савез:

  -дељење беџева и добродошлица

  – дружење са првацима (прваци иду у госте код четвртака,упознају се ,друже,играју и размењују  поклоне)

 • Новинарска екипа РТВ Подриње  у нашој школи

  image 0 02 01 6515bec76090fc80fb6bfeae4aa8a5e401787bc7ad1c56ee2e1080d2dbc56c75 V

  Нашу школу је посетила новинарска екипа РТВ Подриња. Том приликом новинаре је информисала Стојанка Бугарин директор школе о текућим радовима у школи.

  image 0 02 01 c1ec6dff2e835019b7fa29d27a2744c3b18cfebef4a99f027d583c6049531559 V

  Директор школе Стојанка Бугарин изјавила је да комплетан пројекат подразумева замену столарије, унапређење грејања и најновији систем унутрашњег осветљења,  највеће школе на територији општине Мали Зворник.

  image 0 02 01 c491ba170bc097eb91c74852d7c4e7b52e961bcd0a1576863b96a9cd29272562 V

  Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је средства за финансирање радова на енергетској санацији школе. Споразум о зајму  је потписан између Републике Србије и Немачке развојне банке–КFW, а у оквиру финансијске сарадње Републике Немачке са Републиком Србијом.

  image 0 02 01 cc72855d8816da8a124ed1980306638ec104d6e8710428395f46e0cf5944cc8d V

  Споразумом о зајму предвиђено је да локална самоуправаучествује у пројекту са износом од најмање 10% од вредности радова на енергетској санацији објеката, и то кроз финансирање пратећих мера санације објекта које се не односе на енергетску ефикасност, већ које доприносе општем побољшању комфора коришћења објеката (кречење унутрашњих просторија, замена санитарија и друго).

  image 0 02 01 d6a8005b23dc1483e17d6e87ebf6c7189756f68b023839f9ae37badd713a2b2a V

  Директор школе је истакла да се радови спроводе према стандардима енергетске ефикасности.

  image 0 02 01 d9918d77dcfb77012dcdfde8da121ad2703a295b149667cd61474735ac9d31c3 V

  За  енергетску санацију школе  издвојено је 250 ооо евра.Навинарска екипа је била пријатно изненађена  износом  предвиђених средстава за овај  пројекат.

  image 0 02 01 de87dd067e6fd98e99e24482007eb7e79077adc41f036b56ab8753fd30a16ea6 V

  Прилог можете погледати на РТВ Подриње.

  image 0 02 01 f159f439af99067fd40715391a2f970567ab67dbf889634643109b4430ca44bf V

 • Посета  председника општине Мали Зворник

  Мали Зворник, 30.08.2016. године

   image 0 02 01 4e53e9a0f5f3e11688abf3809bf058a7ccf78336340b57617d3f48e7ce0db293 V

   Председник Општине Мали Зворник Зоран Јевтић  обишао је Основну школу „ Бранко Радичевић“ где се изводе радови на енергетској санацији школе.

  image 0 02 01 66550cab2f6a118a0fba1220e91ddde8303680675ec92b63d9a31e3310d122ce V

   Локална самоуправа учествују у пројекту са износом од најмање 10% од вредности радова на енергетској санацији објеката, и то кроз финансирање пратећих мера санације објекта које се не односе на енергетску ефикасност, већ које доприносе општем побољшању комфора коришћења објеката.

  image 0 02 01 1f0539fcfe9da72e22afffb118eb76ac6e4c9bd5dd3985bda5c8f65119e60bdc V

   Директор школе Стојанка Бугаринје истакла да се радови спроводе према стандардима енергетске ефикасности

  image 0 02 01 8ee4756d869566c776eca8b74c2ef7df769ea225d5caf1eae111c31f01bcadc2 V

   Током обиласка радова предедник општине Зоран Јевтић изразио је задовољство јер се и  у овако тешкој ситуацији може постићи напредак.

  image 0 02 01 10d2522ede4c1428ffe806c225749eb67ecf1f9b2312ccf942021bc5ec5962cf V

  image 0 02 01 899a1234678a624a070bce6c7d4003b8a5dc254c99a84ae59975cbac35e89f40 V

   

 • Школска 2016/2017. година почеће у понедељак, 5. септембра 2016. године.

   

   За ученике од  V  до   VIII  разреда настава почиње у 700.

   

  Настава за ученике од  I  до  IV разреда почиње у 1215.

   

  Пријем првака је у понедељак, 5. септембра 2016. године у школи у 1230.

 • Настава у школској 2016/2017. години почиње упонедељак, 05.09.2016. године.

 • Радови на енергетској санацији школе почеће  у понедељак , 22.августа 2016. године.

  Директор школе, Стојанка Бугарин  изјавила је да ће организовати наставу како би школа  несметано функционисала и замолила родитеље ученика школе да имају разумевања.

  Родитељи ће бити информисани на сајту  наше школе о почетку  школске године и променама у току рада школе.

  21. јула 2016. године у оквиру пројекта "Енергетска ефикасност у јавном зградама", у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, потписан је уговор са пет школа у циљу мера побољшања енергетске ефикасности.

  Помоћник министра за ученички и студентски стандард и инвестиције Љубиша Антонијевић потписао је уговор, а радови ће бити извођени у основним школама "Вук Караџић" из Кнића, "Мома Станојловић" из Крагујевца, "Војвода Мишић" из Пецке, "Бранко Радичевић" из Малог Зворника , као и у Техничкој школи "14. октобар" из Краљева.

  Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је средства за финансирање радова на енергетској санацији школе. Споразум о зајму  је потписан између Републике Србије и Немачке развојне банке–КFW, а у оквиру финансијске сарадње Републике Немачке са Републиком Србијом.
  Такође, Споразумом о зајму предвиђено је да локалне самоуправе учествују у пројекту са износом од најмање 10% од вредности радова на енергетској санацији објеката, и то кроз финансирање пратећих мера санације објекта које се не односе на енергетску ефикасност, већ које доприносе општем побољшању комфора коришћења објеката (кречење унутрашњих просторија, замена санитарија и друго).

  Помоћник министра за ученички и студентски стандард и инвестиције Љубиша Антонијевићје изразио уверење да ће до краја године радови у школама бити завршени, те је замолио директоре школа да организују наставу како би школе несметано функционисала, али и родитеље ученика тих школа да имају разумевања.

  Почетку радова  у нашој школи присуствовали су:

  Александар Дурковић – руководилац пројекта (Министарство просвете),

  Горан Корица – Модулор,

  Жолт Нађ Замбо- одг.изв. машинске инст.Модулор,

  Синиша Станковић-БДСП, надзор (консултант),

  Јовановић Наталаија- модулор (координатор),

  Ђорђе Бандић- Модулор ( шеф градилошта),

  Даница Бандић, БДСП ( надзор)

  Душко Максимовић , БДСП, надзор

  image 0 02 01 7c520dfb066ce642dcb094d15fb472eceb804cf80da4c76c49d9db115fd1fe4b V

  image 0 02 01 a4b2f05aa1b554c471370c8026e34ef4db984f6a75b1204d01ee90e1a94134dc V

  image 0 02 01 7804aa3b2499ef5da94d282049cceca205b8895c40cf8b8ca7d39ca59fced99a V

  image 0 02 01 cf4aa4c54205d348d11be7eb9952814d6ddfb955cc0a0c6ee2839bbe3e3e657b V

 • Друго полугодиште  школске 2015/16. године се завршава у уторак, 14. јуна 2016. године.

   

  Подела ђачких књижица и сведочанстава је у уторак, 28. јуна  2016. године:

  -за ученике од  I  до  IV разреда  у 9 часова  

  -за ученике од V до VIII  разреда у 10 часова

   

  Подела ђачких књижица и сведочанстава је  је на родитељским састанцима. Ученички родитељи треба да дођу 28. јуна и ради испуњавања обрасца о изборној настави.

   

  Ученицима желимо да пријатно проведу летњи распуст.

 •  

  Ученици четвртог разреда  су за  будуће прваке  приредили пригодан програм  и  потрудили се да им ова посета школи остане у лепом сећању.

  4

   

 • На 45. Ђачком Вуковом сабору за своје радове у оквиру Ликовне колоније Вујановић Милица VIII2  освојила II место.

 • 14. мај VII разред  Аранђеловац-Топола-Опленац

   

  19. мај IV, V, VI   Нови Сад

   

  20. мај  Засавица  II разред

   

  20. мај  Тршић, Троноша  I разред


  Прваци на једнодневном излету

   

  25. мај Београд III разред

   

 •   Психолог Брајић Бојана и професор Крстић Радоје, из Средње  школе  Мали Зворник,   су за ученике VIII разреда,  19. маја, одржали презентацију образовних профила.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић''   јавно похваљује 

      Гаврић Александру  VIII1

       за освојено I место на Републичком такмичењу из шпанског језика.

  Јавно се похваљује предметни наставник шпанског језика

  Мијатовић Ана.

 • 2016/07/05. Одржан је Васкршњи турнир у Малом Зворнику за пионирке где је учествовало 7 екипа из Србије, Републике Српске и Федерације БиХ. Екипа из Малог Зворника освојила је 1. место. Екипу чине, већим делом, наши уценици са капитеном Љубицом Перић.  Честитамо!

  Васкршњи 2

   

 • Александра Гаврић, ученица осмог разреда наше школе, након  Општинског и Окружног такмичења, показала је изванредно знање и освојила  прво место на Републичком такмичењу из шпанског језика које је одржано у Београду, 8. маја 2016. године. 

 • Министарство просвете је објавило конкурс  за реализацију пројекта „ Бесплатни уџбеници за школску 2016/2017. годину“.

  Рок за пријаву је 17. мај 2016. Право на бесплатне уџбенике имају само примаоци социјалне помоћи.Родитељи  треба да се пријаве разредним старешинама.

  За  додатне информације посетите линк:   Бесплатни уџбеници

 • Чланови Тима за школу без насиља у школској 2015/16. години 

  1.     Ана Мијатовић, професор шпанског језика

  2.     Taња Липовац , професор енглеског језика 

  3.     Мићо Ковачевић, професор физичког васпитања

  4.     Гроздана Бурић, учитељица

  Ученици сарадници ВТ

  Представник  Парламента ученика  

   

   

  Презентације са Републичке секције стручних сарадника одржане 12.04.2016.

  Биљана Лајовић, специјалиста школске психологије:

   

  Како да се заштитимо од дигиталног насиља?

   

   

  Дигитално насиље – приручник за родитеље

   

  e nasilje poster 1 728

 • 1. Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује 

  Радић Нину  II    за освојено I место на Окружном такмичењу рецитатора и пласман на Републичко такмичење ( као једини представник са Окружног такмичења).

   

   2. Пролећни распуст почиње у четвртак,28.04.2016. године. Настава је од среде, 4.05.2016.

  Ученицима честитамо ускршње и првомајске празнике.

   

     

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Окружним такмичењима:

  БИОЛОГИЈА:

    Вујановић Ђорђе  V1         III место  

    Ивановић Михаило  V1     III место  

    Ристић Емилија     VII2     III место 

    Спасеновић Анастасија  VIII1    III место

  ИСТОРИЈА:

  Николић Алекса VI2     II место  

   Радић Милан   VI2    III место  

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу ,, Шта знаш о саобраћају'':

      Школска екипа  II место  и пласман на Окружно такмичење  ( у оквиту екипе - Мали Зворник )  

  У појединачној конкуренцији: 

  Косорић Немања VII2   

   Савић Нина  V2 

 • На Окружној смотри рецитатора, одржаној 22.априла 2016. у Крупњу нашу школу и општину, између осталих, представљале су и ученице II2 разреда, Нина Радић и Лана Зељковић у категорији млађег узраста. И поред велике конкуренције, међу 29 рецитатора из Шапца, Лознице, Коцељеве, Владимираца, Богатића, Љубовије, наше уценице су постигле значајан успех.

  Нина Радић се пласирала у финале, међу пет најбољих, а затим је освојила 1. место и остварила директан пласман на републичку смотру. Нина је рецитовала песму  ,,Где је Цица'', Милована Данојлића.

  Ово је иначе и први пут у историји наше школе да нас један ученик млађих разреда представља на републичкој смотри рецитатора.

  Захваљујемо се библиотеци 17. септембар на организацији и сарадњи.

  индекс4 

  индекс

 • Данас је у нашој школи  ( 22. април) обележен Дан планете Земље. Ученици осмих и млађих разреда посадили су цвеће и уредили жардињере испред школе.

  • 1a84f21f-f84b-4bd5-b054-18edba502c30
  • 1c906625-2946-4e88-92cc-0fcb8b46f9ed

 •   У понедељак,  18. априла  за  ученике основних школа и средње школе, у Средњој школи Мали Зворник организоване  су ,,Игре без граница''.

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу рецитатора:

  Радић Нина  II        II место  

  Зељковић Лана II2    III место 

 • У петак,  8. априла у  ОШ „Бранко Радичевић“ од 1030 часова биће одржана акција „Тенисом против насиља“.

  Акцију организује Тениски савез Србије и Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Сви ученици наше школе имаће могућност да се упознају са основним вештинама белог спорта током једног школског часа.

  Циљ ове акције је развијање и неговање културе ненасиља, фер плеја и здравих стилова живота, као и популаризација спортских вредности.

  tennis

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Окружном такмичењу  из српског језика:

   1. Перић Љубица VIII2   III место

    2.  Вујановић Ђорђе   V1   III место

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' јавно похваљује ученике за постигнути успех на Општинском такмичењу  из српског језика:

   

    1. Перић Љубица VIII2   I место

    2. Јокић Емилија VII2   III место

    3. Томић Милош  VI1   II место

    4. Вујановић Ђорђе   V1   II место

 • У четвртак, 31. марта, Основна школа ,,Бранко Радичевић“ је у оквиру акције „Књига солидарности“, коју већ четрдесет година организује Радио Београд, добила више од 1000 књига. Књиге је уручио Михаило Шћепановић, уредник Радио Београда.

  knjige solidarnosti 1 knjige solidarnosti2

   

   

 • Основна школа ,,Бранко Радичевић'' организује хуманитарну акцију за лечење нашег ученика VI1одељења- Марковић Игора. Игор је већ дуже време на лечењу у болници у Београду, па ће ваша помоћ много  значити за његову породицу.

  Прикупљени новац предати до петка, 25. марта 2016. године.

 • Министарство просвете, науке и технолошког развоја и ПРИЈАТЕЉИ ДЕЦЕ СРБИЈЕрасписали суКОНКУРС ЗА НАЈБОЉУ ДЕЧИЈУ КАРИКАТУРУ „МАЛИ ПЈЕР“ за школску 2015/2016. 

  Након школског одржан је и општински ниво такмичења на коме су ученици показали следеће резултате:

   у категорији ученика од I до IV разреда:

   

  1. место: Невена Савчић IV 1

                 Урош Радић     IV 1

  2. место:  Шрндић Хамза Фарис I1

  3.  место: Пожарац Лазар  I1

  у категорији ученика од V до VIII разреда:

  1. место: Николина  Чикарић VI 1

                 Сузана Матић     VII 2

  3.  место: Ајла Шутровић  VI1

  1 2234 2  

  5 26 

   

 • Ученици наше школе посетили су Фестивал науке који је 19.марта одржан у Средњој школи у Малом Зворнику. На 9 интересантних радионица из облсати природних наука, могли су да направе оригами или да исплету ДНК, направе научни накит, заставе у туби, чаробно млеко, ветрењаче за понети, сазнају који су енергенти будућности, торнадо, као и да присуствују занимљивој радионици „Ћелија за свакога“. Ученици 8.разреда присуствовали су предавању ''Професионална оријентација''. ФЕСТИВАЛ НАУКЕ МАЛИ ЗВОРНИК организовао је Регионални центар за таленте из Београда у сарадњи са Канцеларијом за младе Мали Зворник, Средњом школом Мали Зворник и општином Мали Зворник, уз подршку Хемијског факултета, Биолошког факултета, Центра за промоцију науке, Института за молекуларну генетику и гентичко инжењерство, Института за биље „Синиша Станковић“ и столарске радионице „Жељко Николић“. 

   

  http://slide.ly/view/ada350ce6047527730aa2f9bcd1c5d0f?utm_content=gallery

 • Данас је у нашој школи одржано, сада већ традиционално,такмичење из математике „Кенгур без граница”.Учешће на такмичењу је појединачно, а такмичила су се 72 ученика млађих разреда.

  Привремени  резултати биће најкасније 10.04.2016. године.

  Објављивање табеле тачних одговора и задатака   после 17. априла 2016. године.

  kengur AutoCollage 10 Images

   

 • Ученица VIII-2  Андреа Станојевић освојила је 2.место на Окружном такмичењу из енглеског језика које је данас одржано у Шапцу.

  Александра Гаврић, уценица VIII-1, освојила је 3.место на Окружном такмичењу из шпанског језика. Обе ученице пласирале су се на Републичко такмичење.

  Честитамо!

 • Трибина о превенцији  дискриминације и насиља, у организацији НВО ,,Искра'' из Лознице, као и Друштва педагога и психолога, ће се одржати у Основној школи ,,Бранко Радичевић'' у уторак, 15.03.2016. године у 15 часова.

  1. место у малом фудбалу VII-1, школско такмичење 2015/16.fudbal skolsko 2

   

  1. место у кошарци VII-1, школско такмичење 2015/16.kosarka skolsko 2

   

  1. место у одбојци VIII-2, школско такмичење 2015/16.odbojka skolsko 2
 • Дана 2016/02/20. одржано је Општинско такмичење из страних језика. Ученици 8-2 Андреа Станојевић и Никола Арсић освојили су 3. место на такмичењу из енглеског језика и пласман на Окружно такмичење. Ученица 8-1 Александра Гаврић је такође освојила 3.место на такмичењу из шпанског језика и пласман на Окружно. Честитамо! 

 •                       У четвртак, 04.02.2016. године одржан је семинар ,,Диференцирана настава''. 

                     Аутори семинара и предавачи били су Милева Мојић, дипл. педагог и директор „Прве основне школе“ у Ваљеву и Милена Петровић, професор српског језика и књижевности у Ваљевскоj гимназији. 

                Циљ семинара је развијање свести о значају диференциране наставе, планирању интеракције свих учесника у образовно-васпитном раду, засноване на поштовању различитости и индивидуалности, подржавање ученика да слободно износе своје идеје, постављају питања и дискутују.

   

 • УЧЕНИЦИ ОД 1. ДО 4. РАЗРЕДА

  Кроз друштвене, техничке, хуманитарне, спортске и културне активности  ученици ће имати прилике да исказују, проналазе и развијају своје способности и таленте у области спорта, уметности, језика... Активности ће се организовати једном недељно у оквиру одељења и сваке друге недеље са још по једним часом. Отворене су могућности организовања и спровођења заједничких активности на нивоу разреда (нпр. хуманитарне активности, организовање фер плеј  утакмица и сл.).

   

   

   

   

  ПЕТИ-ОСМИ РАЗРЕД

   

   У старијим разредима – слободне активбности биће организоване у зависности од интересовања ученика из различитих области. Према потребама тј. опредељењима ученика, а на основу резултата спроведеног анкетирања ученика током прве половине  септембра, стручна већа и наставници (према годишњим задужењима) израдиће план рада слободних активности. Избор слободних активности подстицаће пуни развој ученика у школи и доприносити остваривању циљева и исхода школског програма.

   

 • Обавештавају се ученици да су ненаставни дани од четвртка, 31.01.2015. до петка, 8.01.2016. године.  Настава почиње у понедељак, 11.01.2016. године.

  Ученицима и њиховим породицама желимо желимо срећне новогодишње и божићне празнике.

 • Акција  „Школама у походе“  oбухвата 50 школа  Србије. Међу тих 50  изабрана је и наша школа. Акцију подржава Министарство просвете и Удружење књижевника Србије.

  Емисија снимљена у нашој школи биће емитована на РТС-у  у јануару.

  Гост Горан Лазовић, глумац позоришта ,,Душко Радовић'',  извео је за ученике монодраму ,,Тако је говорио Мика Антић''.

   

 • У уторак, 24.11.2015., ученици седмог и осмог разреда, чланови Вршњачког тима, учествовали су у психолошкој радионици у организацији Канцеларије за младе Мали Зворник и Савеза за спорт и омладину. Тема радионице била је ненасилна комуникација и толеранција. Имали су прилику да сазнају више о типовима комуникације и да кроз примере науче како би требали да се понашају у одређеним ситуацијама уз уважавање и толеранцију. Радионицу је водила психолог Јована Шћепановић. 

   

   

   

 •         Прва места на Општинском и Окружном такмичењу

   

 • У  нашој школи  је организовано  тестирање даровитих ученика. Регионални центар за таленте из Лознице и Канцеларија за младе Мали Зворник окупили су  21.октобра 2015. године заинтерсоване  ученике седмог разреда из Малог Зворника,  Амајића и Велике Реке.

   

  Nauka jezyka 2

 • Ученици другог разреда, са учитељицама, приредили су изложбу о становању у прошлости коју можете погледати у холу школе:  

   

 • Четвртаци првацима - приредба поводом пријема првака у Дечји савез Србије

   

  Уручене су награде најуспешнијима на литерарном и ликовном конкурсу:

   

   

   

   

 • Чланови Тима за школу без насиља у школској 2015/16. години 

  1.     Ана Мијатовић, професор шпанског језика

  2.     Taња Липовац , професор енглеског језика 

  3.     Мићо Ковачевић, професор физичког васпитања

  4.     Гроздана Бурић, учитељица

  Ученици сарадници ВТ

  Представник  Парламента ученика 

 • У сарадњи са мамама и  бакама организована је  хуманитарно - продајна изложба хране, играчака, књига и дечјих рукотворина. Сакупљено је  25 680 динара. Новац је намењен  за  лечење нашег Игора.

   Хвала свима који су учествовали!

   

   

   

   

  Истовремено одвијала се и  изложба кућних љубимаца.  Ово су само неки од њих:

                               

   

 •        Спортски дан - ,, фер плеј'' ученика млађих разреда.

   

  Старији разреди- турнири су  у току!  Изложбе  такође:

   

   

   

 • Активности за обележавање Дечје недеље

  (разредна настава)

  мото: ПОДРШКА ПОРОДИЦИ – НАЈБОЉА ПОДРШКА ДЕЦИ

  трајање: од 5. до 11. октобра 2015.

  понедељак

  5.10.

  „Креда црта срцем“ Цртежи и поруке

  уторак

  6.10.

  „Фер плеј“- спортски дан Спортски дан

  среда

  7.10.

  (у сарадњи са родитељима)

  - Изложба кућних љубимаца

  - Хуманитарна акција

  Хуманитарна акција је замишљена тако да се укључе маме,баке,направе колаче које ће деца „продавати“.

  Прикупљени новац- помоћ за Игора Марковића VI1

  четвртак

  8.10.

  Маскенбал Шетња под маскама улицама града

  петак

  9.10.

  -Приредба: „Четвртаци првацима“

  -Изложба ликовних и литерарних радова

  Додела диплома најуспешнијим за ликовни или литерарни рад

   

   

   

  Активности за обележавање Дечје недеље

  мото: ПОДРШКА ПОРОДИЦИ – НАЈБОЉА ПОДРШКА ДЕЦИ

  трајање: од 5. до 11. октобра 2015.

    Разредна настава Предметна настава

  понедељак

  5.10.

  „Креда црта срцем“

  (Цртежи и поруке)

  „Лековите биљке“ – изложба

  уторак

  6.10.

  „Фер плеј“- спортски дан

  Изложба ликовних радова

  среда

  7.10.

  (у сарадњи са родитељима)

  - Изложба кућни